E2y

Hoe maak je glas kolibrievoeders gebruiken

Een vogel feeder is een apparaat buiten geplaatst om vogels voedsel voor vogels. Het succes van een vogel feeder in het aantrekken van vogels hangt af van de plaatsing en het soort voedsel aangeboden, zoals verschillende soorten hebben verschillende voorkeuren. Kolibrievoeders, in plaats van het verstrekken van zaad, geef vloeibare voeding aan kolibries in de vorm van een suikeroplossing. Kolibrievoeders kan worden gemaakt van glas of kunststof.

Hier zijn enkele tips over hoe je glas kolibrievoeders gebruiken:

  • Handvat glas met zorg. Glas feeders zijn meer vatbaar voor het breken dan kunststof exemplaren. Zorg ervoor dat de kolibrievoeder is geplaatst en goed beveiligd om niet te vallen.
  • Maak nectar met de juiste recept. Je hoeft niet naar nectar elke keer dat u wilt de kolibrievoeder vullen kopen. Nectar oplossingen kan gemakkelijk worden gemaakt thuis. Meng 1 deel suiker tot 4 delen water, kook gedurende 2 minuten en bewaar in de koelkast totdat het nodig is. Serveren niet een kolibrie met hete nectar of voeg kleurstof aan de oplossing omdat het schadelijk voor de kolibrie. Vermijd het gebruik van honing omdat het suikers die minder smakelijk voor kolibries en bevordert de groei van micro-organismen die gevaarlijk zijn voor hun gezondheid kan zijn bevat. Vasthouden aan 100% pure suiker, zoals kunstmatige zoetstoffen zullen zweren in de kolibrie de mond veroorzaken.
  • Een manier vinden om te gaan met mieren en ander ongedierte. Insecten zoals mieren, bijen en wespen worden aangetrokken naar nectar en kan kruipen om de feeder. Het kopen van een mier bewaker zal weg te houden de mieren uit de kolibrievoeder. Voor vliegende insecten, bereiden een andere nectar oplossing met 3 delen suiker en 1 deel water. De insecten worden aangetrokken door het zoeter oplossing en het zal niet de moeite de feeder.
  • Handhaaf de netheid van de kolibrie feeder. In tegenstelling tot andere vogelvoeders, kolibrievoeders moeten regelmatig worden schoongemaakt. De kolibrie feeder zal moeten een of twee keer per week worden schoongemaakt, en nog vaker in de warmere maanden. Omdat nectar is suikerhoudende, zal schimmel onvermijdelijk groeien in de feeder en dit is ongezond voor kolibries. Voor glas kolibrievoeders, spoelen met een oplossing van 9 delen water en 1 deel bleekmiddel. Scrub alle delen van de kolibrievoeder om alle gedroogde suiker, schimmels en ander vuil te verwijderen. Gebruik nooit chemische reinigingsmiddelen als het kan zetten in de nectar en schadelijk zijn voor de kolibries.
  • Gebruik altijd rood kleuren. Kolibries houden van de kleur rood, en zij zullen worden aangetrokken om het even wat in de tuin, dat is rood. Rode kleurstof kan niet worden gebruikt voor de nectar. Als een rode kolibrievoeder niet beschikbaar is, kan kolibries nog worden aangetrokken tot de feeder door koppelverkoop een rood lint om het te.
  • Vind de beste plek om de feeder plaatsen. Bij de beslissing over de beste plek om een kolibrievoeder hangen, proberen twee dingen te overwegen: de nabijheid van de bloemen, en de nabijheid van de kijker. Door het plaatsen van de feeders buurt bloemen, kolibries zullen uiteraard worden aangetrokken. Plaats het niet zo ver weg van de ramen die de kijker niet kan genieten van de kolibries wanneer ze voeden.

Dat zijn de belangrijkste basis voor het gebruik van glas kolibrievoeders

Hoe maak je glas kolibrievoeders gebruiken. Handvat glas met zorg.
Hoe maak je glas kolibrievoeders gebruiken. Handvat glas met zorg.

Dat zijn de belangrijkste basis voor het gebruik van glas kolibrievoeders. Maak er een gewoonte van om regelmatig te reinigen en vullen van de feeder met nectar. Het zal meer kolibries aan te trekken om te blijven en te voeden. Geniet van het bekijken van de prachtige en schitterende kolibries thuis!