E2y

Hoe maak je een zoetwater aquarium te kopen

Uw nieuwe zoetwater aquarium kan zo simpel zijn als een waterdichte glazen doos of een uitvoerig ontworpen antieke, zoals die verkocht door Vintage Aquaria www.vintageaquariums.com / tanks . U kunt besteden een paar dollar tot honderden dollars.

Bij het selecteren van uw nieuwe aquarium

Hoe maak je een zoetwater aquarium te kopen. Beslis welk type van zoetwatervis u van plan bent te houden.
Hoe maak je een zoetwater aquarium te kopen. Beslis welk type van zoetwatervis u van plan bent te houden.

Bij het selecteren van uw nieuwe aquarium, bedenk dan dat andere kosten verbonden aan de aankoop, zoals een filter, standaard of kast, verlichting, decoraties en de vis-vertegenwoordigen een aanzienlijke kosten ook. Als de grootte van uw selectie toeneemt, zal de totale kosten en arbeid. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de vereiste inzet. Aquaristiek is leuk als de kosten en arbeid niet overweldigen.

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat u de aanschaf van een nieuw aquarium dat al uw behoeften adressen en wensen.

  1. Beslis welk type van zoetwatervis u van plan bent te houden. Zijn er unieke kenmerken die zal belangrijk zijn om te overwegen bij het selecteren van uw aquarium? Dingen na te denken over onder andere:
  • Volwassen grootte,
  • Niveau van activiteit,
  • Agressiviteit, enz.
Bij het selecteren van uw nieuwe aquarium. Meet het gebied waar u van plan bent om het aquarium te houden.
Bij het selecteren van uw nieuwe aquarium. Meet het gebied waar u van plan bent om het aquarium te houden.
  • Meet het gebied waar u van plan bent om het aquarium te houden. Vergeet niet dat u kan nodig zijn om ruimte te bieden achter je aquarium om kachels en filters te bevestigen. Zorg ervoor dat de locatie die u selecteert geen direct zonlicht.
  • Denk aan de arbeid die betrokken zijn bij het handhaven van tanks van verschillende grootte. Een emmer en een sifon zijn eenvoudig en effectief gereedschap als u het behoud van een 10 of 20 liter tank. Je hebt meer tijd en meer geavanceerde tools om goed te onderhouden een 150 liter aquarium.
  • Bepaal welke vorm aquarium je wilt. Een basis rechthoekige aquarium is een geweldige plek om te beginnen, vooral als dit je eerste aquarium. Ongewoon lang aquaria presenteren potentiële problemen met zuurstof uitwisseling in uw aquarium. Dit kan schadelijk zijn voor uw vissen. Achthoekige tanks kunnen maken het vervelend om algen te verwijderen uit de wanden van de tank.

  • Bepaal of u wilt een glas of een acryl aquarium. Voor de meeste zoetwater aquarium hobbyisten een glazen bak geschikt is. Acryl tanks kunnen enigszins lichter en makkelijker om gaten te boren in voor geavanceerde filtratie oplossingen, maar ze zijn ook aanzienlijk duurder.
  • Neem de eisen die u hebt gedefinieerd in de stappen 1-6 met u naar de winkel. Raadpleeg deze criteria om uw keuze te maken. Als u niet in staat om te vinden wat u zoekt voor vele dierenwinkels zal op maat bestel je tank. Als je geduld hebt en geïnteresseerd zijn in de aankoop van een zeer grote of aangepaste tank, kunt u overwegen een bedrijf genaamd Glass Kooien www.glasscages.com .
  • Of u nu een 5-liter tank te selecteren om een paar guppy's of een grote maat aquarium om unieke of uitdagende vis bij te houden, kunt u erop vertrouwen dat u de tijd om zorgvuldig te overwegen alle criteria die ervoor zullen zorgen genomen uw hobby blijft leuk tijd.