E2y

Hoe maak je een zaadje vogelvoeder hangen

Kijken naar vogels in het comfort van uw eigen huis is een leuke activiteit die u en uw gezin kunnen genieten. Het is goedkoop ook als alles wat je nodig hebt is een vogel feeder omdat er niets trekt deze gevederde makkers meer dan een oase gevuld met een verscheidenheid van zaden voor het te laten genieten.

Hoe maak je een zaadje vogelvoeder hangen. Kies een plek waar uw zaad vogelvoeder hangen.
Hoe maak je een zaadje vogelvoeder hangen. Kies een plek waar uw zaad vogelvoeder hangen.

Heeft u altijd al willen worden bezocht door een zwerm kleine vogels? Als dat zo is, lees dan verder om te weten hoe je een zaadje vogelvoeder hangen op uw gazon.

Kies feeder. Van alle vogelvoeders in de markt

Kies feeder. Van alle vogelvoeders in de markt, een zaad vogelvoeder is de meest voorkomende. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen, maten en vormgeving, zodat u volop keuze om uit te kiezen.

Benodigd materiaal. Zodra u het zaad vogelvoeder van uw keuze, beginnen met het verzamelen andere materialen die nodig zijn, zoals vislijn, een waslijn of een paal.

  • Kies een plek waar uw zaad vogelvoeder hangen. Het is belangrijk dat u niet uw feeder hangen in de nabijheid van uw tuin om te vermijden dat wieden problemen. Vergeet niet dat de zaden van de feeder zal morsen dus het zal verstandig zijn uw feeder hangen op een plaats waar zaden gemakkelijk kan worden geveegd en verwijderd. Een andere factor die u moet overwegen is de kijkafstand. Als u niet het type die besteedt veel tijd buiten het huis, opknoping uw vogelvoeder dichter bij een raam kan in je voordeel werken voor zover vogels kijken betreft.
  • Neem uw zaad vogelvoeder en voeg een lijn op de top met het gebruik van een vislijn. Dit loopt lijn is ideaal om te gebruiken want het is glad genoeg om af te weren eventuele eekhoorn, kat en andere dieren die kunnen klimmen en dus ervoor te zorgen dat de zaden uitsluitend toegankelijk zijn voor de vogels 'verbruik. Je moet ook een waslijn of een paal naar de vogelvoeder hangen.
  • Kies twee stevige bomen om te worden gebruikt als basis voor waar je hang je vogelvoeder. Voer uw waslijn of plaats polen tussen de bomen. Voor meer bescherming tegen hongerige eekhoorns en katten, is het het beste om uw vogelvoeder houden ongeveer 6-7 meter afstand van boomtakken en hekken.
  • Bind de vislijn die aan uw vogelvoeder aan de waslijn of paal. Zorg ervoor dat de knopen goed vastzitten en veilig om de vogel feeder te vermijden valt.
  • Na het succesvol opknoping uw zaad vogelvoeder, vul het met zaden en noten om vogels aan te trekken om uw lot. U kunt gebruik maken van de zeer aanbevolen zwarte zonnebloempitten, omdat ze trekken vogels van verschillende soorten of speciale zaden met een bepaald type te trekken. Thistle zaad, bijvoorbeeld, is een hit onder putters terwijl mussen en kardinalen voorkeur gierst en safflowers, respectievelijk.

Nu dat je een zaadje vogelvoeder klaar voor gebruik te hebben

Nu dat je een zaadje vogelvoeder klaar voor gebruik te hebben, maak je klaar om wakker te worden van het geluid van tsjilpende vogels elke ochtend. Vergeet niet om regelmatig te desinfecteren omdat een schone vogelvoeder helpt om ziekteverwekkende kiemen van het hotel. Gelukkig vogels kijken!