E2y

Hoe maak je een warmtebron voor een slang kooi kiezen

Als u bent verantwoordelijk voor de zorg voor een slang

Als u bent verantwoordelijk voor de zorg voor een slang - om welke redenen dan u zou kunnen hebben - weet dat slangen zijn niet de typische honden en katten willen. Snakes moeten specifieke levensomstandigheden om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven hebben. Een van de meest cruciale behoeften van een slang in een kooi een warmtebron. Dit komt omdat slangen zijn niet in staat hun lichaamstemperatuur en ze moeten warmte uit de omgeving om hun lichaam warm. Om rekening te houden voor deze basisvereiste, zou je nodig hebt om uw huisdier slang te voorzien van een externe warmtebron. Hier zijn enkele van de beste opties:

Hoe maak je een warmtebron voor een slang kooi kiezen. Bepaal hoeveel warmte nodig is.
Hoe maak je een warmtebron voor een slang kooi kiezen. Bepaal hoeveel warmte nodig is.
  • Bepaal hoeveel warmte nodig is. Hoeveel warmte je zal in de kooi hangt af van twee belangrijke factoren: de aard van de slang die je hebt, en de grootte van de kooi. Slangen waarvan de natuurlijke habitat is de woestijn of een tropisch woud hebben meer warmte; groter formaat slangen hebben meer warmte, ook. Ook zou grote kooien moeten worden voorzien meer warmte, zodat de warmte niet te verspreid krijgen gedurende de beschikbare ruimte.
  • Gebruik warmte tape. De warmte tape is doorgaans de primaire warmtebron slang kooien. Een warmte-tape, in tegenstelling tot de naam, is niet de bureaucratie op alle: het is eigenlijk de elektrische bedrading onder zware rubber. Het komt met een stekker die vervolgens is aangesloten op een stopcontact. Elektriciteit bevoegdheden van de warmte tape om zijn omgeving warm.
    • Wegnemen elke voeringen (ook wel substraat) aan de binnenzijde onderkant van de slang kooi. Installeer de warmte tape op dit oppervlak, tot ongeveer 1/3 van het oppervlak van de gehele slang spankee gebied. Als je eenmaal hebt bevestigd de hitte tape, bedek het met een substraat - zijn tapijt restanten, cipres mulch, kokos beddengoed of tegel populaire voorkeuren, maar u kunt oude krant te gebruiken als goed.
    • Weet wel dat warmte tape is niet waterbestendig, dus zorg ervoor dat er geen water wordt geplaatst in de buurt, zelfs wanneer de band onder een substraat. Ook is het best dat je de hitte tape te vervangen een keer per jaar.
    • Een alternatief voor warmte tape zijn warmte kabels, die minder gevoelig zijn. Beveilig uw warmte kabels met elektrische tapes langs de zijkanten van de slang kooi. Ze kunnen ook worden gewikkeld kleine polen (genaamd klimmen stam), die vervolgens worden geïnstalleerd op een plek in de kooi. Net als warmte tapes, warmte kabels zijn niet waterbestendig.
  • Gebruik warmte lampen. Een warmte lamp kan worden gebruikt als secundaire warmtebron voor de kooi en voor de omgeving. Ze zijn gemonteerd in een lamp bovenop de kooi en zenden ze voldoende licht en temperatuur die de slang nodig. Kies een warmte lamp die voldoende warmte en licht geeft - verschillende modellen bieden verschillende mate van de temperatuur.
  • Gebruik warmte matten. Warmtematten zijn zelfklevende elektroden die zijn ontworpen om het oppervlak dat is bevestigd aan hitte. Als de slang kooi is gemaakt van glas, moet u de warmte pad plaatsen buiten de kooi, maar als het is gemaakt van hout, het moet binnen zijn. Het is goed te kiezen voor een warmte mat dat is kan het hele lichaam van de slang geschikt wanneer het in rust is, op deze manier, kan hij effectief koesteren in de warmte en warm zijn lichaam toen hij nodig heeft om.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele richtlijnen om te onthouden voor het kiezen van een warmtebron voor een slang kooi. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!