E2y

Hoe maak je een vrijgezellenfeest tiara te maken

Een vrijgezellenfeest is een geweldige manier om de laatste paar dagen of weken van enkele van een vrouw de status te vieren. Het is een tijd voor haar om plezier te hebben, te ontspannen en te genieten van het gezelschap van haar vriendinnen. De bruid-to-be moet worden behandeld als koningin voor de dag. Maken haar het gevoel als royalty's door het maken van haar een vrijgezellenfeest tiara.

Een vrijgezellenfeest tiara kan grillig

Hoe maak je een vrijgezellenfeest tiara te maken. Voor een echte herinnering.
Hoe maak je een vrijgezellenfeest tiara te maken. Voor een echte herinnering.

Een vrijgezellenfeest tiara kan grillig, dwaze, pret, uitgebreide of elegant. Het hoeft niet duur te zijn (maar je kan het een als je wilt). U kunt een tiara met een paar eenvoudige materialen en wat fantasie.

Het vrijgezellenfeest tiara kan goed worden gemaakt op voorhand van de partij

Het vrijgezellenfeest tiara kan worden gemaakt ruim van tevoren van de partij. Of u kunt integreren in de partij zelf als een ambachtelijke activiteit. Gasten kunnen hun eigen versies van een vrijgezellenfeest tiara. De bruid kan dan kiezen die ze het beste vindt en draag het de hele nacht lang. Een kleine token of gift kan worden gegeven als een prijs uit aan de persoon die de winnende tiara.

Of u nu een tiara te maken voor op de partij of de meisjes een maken, de materialen die je over het algemeen nodig hebt zijn:

 • Plastic kroon
 • Rhinestones
 • Lijmpistool
 • Lijmpatronen
 • Puffy verf in verschillende kleuren
 • Andere leuke materialen en mogelijke versieringen - linten, veren, plastic kralen, nep parels en nog veel meer

Om een eenvoudige vrijgezellenfeest tiara te maken:

Een vrijgezellenfeest tiara kan grillig. Het vrijgezellenfeest tiara kan goed worden gemaakt op voorhand van de partij.
Een vrijgezellenfeest tiara kan grillig. Het vrijgezellenfeest tiara kan goed worden gemaakt op voorhand van de partij.
 1. Gebruik puffy verf de naam van de bruid in het middelpunt van de plastic kroon schrijven. U kunt ook schrijven "vrijgezellenfeest" of enige andere naam of tekst die de bruid zou vinden humoristische of passend.
 2. Gebruik puffy verf stippen, wervelingen of kronkelende lijnen toe te voegen aan de kroon te versieren.
 3. Gebruik de hete lijmpistool aan de kroon versieren met steentjes, veren, kralen, enz.

Hier zijn enkele ideeën voor het maken van verschillende vrijgezellenfeest tiara's voor de komende bruid passen:

 1. Add "stout" items om op te hangen op de tiara als dit onderdeel is van het thema van het vrijgezellenfeest.
 2. Als de bruid is een natuurliefhebber bent, kunt u een betoverd bos thema tiara vol met bloemen en bladeren. Dit maakt haar het gevoel als een bos koningin voor de dag.
 3. U kunt ook kiezen voor een knipperende tiara, een met lampjes die knipperen aan en uit.
 4. Voor een echte herinnering, kunt u ervoor kiezen om een tiara die meer lijkt op de kroon van een beauty queen in zilver toon met hartjes en swirls te kopen. Er zijn tiara's met echte kristallen en parels ook. Sommige zilveren tiara's hebben al de naam vrijgezellenfeest op de tiara zelf.

Met uitzondering van het duurdere aandenken tiara, kunt u toevoegen of hang veel verschillende items op een vrijgezellenfeest tiara. U kunt een sluier zelfs hechten aan de tiara voor die binnenkort te lopen-down-the-gangpad gevoel.

Het doel van een vrijgezellenfeest is om de bruid-to-be te voelen als een koningin of prinses voor de dag. Om dit te bereiken, moet u een vrijgezellenfeest tiara bij de hand. Een vrijgezellenfeest tiara kan elegant of dwaas en over-the-top. De over-all-look van de tiara kan aansluiten bij het thema van het feest. Veel plezier waardoor het zowel op uw eigen of hebben de meisjes bij te dragen tot de algehele look. Zorg ervoor dat u een bekroning ceremonie hebben tijdens het vrijgezellenfeest.