E2y

Hoe maak je een vrede lelie en betta vis tank te maken

Er zijn veel discussies over de vraag of de Vrede Lelie en de Betta vis kunnen worden samengevoegd in een tank voor decoratie. Sommigen zeggen dat het mogelijk is, omdat de Betta vis is een weinig onderhoud vis die kunnen overleven ademen atmosferische lucht. Naysayers, ondertussen, staan erop dat deze opstelling waterfiltratie ontbreekt om het geschikt te maken voor een vis om in te wonen

Als u wilt om uit te vinden voor jezelf of dit arrangement is een goed idee, dan is een procedure over hoe dit te doen, terwijl het doen van uw best om de Betta vis gezond:

  • Koop de items die je nodig hebt. Je zult een betta vis, een vrede lelie, een grote vaas, een plastic deksel of beker, stukken van decoratieve stenen of glazen kralen, een mes of een schaar, een kleine vis net nodig hebben, een water conditioner of een fles water, en een lint om een vrede lelie-en bèta-aquarium te maken. Man betta vissen zijn meestal kleurrijker dan vrouwtjes, dus tenzij je ter plaatse een levendige vrouwelijke vis in een dierenwinkel, gebruik dan een mannelijke vissen voor uw tank. Bij het kopen van een vaas, kijk of je kunt een grote vaas te vinden met een plastic deksel in ambachtelijke winkels. Als u niet kunt vinden, koop een vaas met een nek breed genoeg om de vrede lelie's stam tegemoet te komen. Dan, het verwerven van een plastic deksel of beker die de mond van de vaas kan dekken.
  • Reinig de artikelen. Grondig wassen van de vaas en de stenen of kralen met water, en zet apart. Vervolgens genieten van de wortels van de vrede lelie voor een paar minuten in een bak water om het vuil te verzachten. Plaats de wortels onder stromend water, en voorzichtig het vuil te verwijderen met uw vingers. Leg de vrede lelie.
  • Plaats de stenen. Leg een laag stenen of kralen op de bodem van de vaas. Bij gebruik van gekleurde kralen, zodat regelen dat de kleuren een harmonieus ontwerp te vormen.
  • Voeg het water toe. Hoewel u kunt ervoor kiezen om gebotteld water te gebruiken in uw tank, dit is duur op de lange termijn, want je moet het water regelmatig te veranderen. Putting water conditioner in leidingwater is zuiniger, want het is goedkoop en vereist slechts een paar druppels.
  • Giet water in de vaas totdat deze een centimeter onder de nek van de vaas is. Zorg ervoor dat u deze uitkering te creëren, omdat dit zal dienen als de ademruimte van de betta vis. Als u gebruikte leidingwater, zet conditioner op het water, volgens de instructies in de doos.
  • Bereid de vrede lelie. Maak een gat in het midden van de kunststof deksel of beker. De lelie moet passen door het gat, maar zorg niet om het gat te groot. Zet de lelie door het gat.
  • Voeg de betta vis. Voorzichtig schep de betta vis uit de verpakking met behulp van een kleine vis net. Met behulp van een visnet stelt u in staat om de vis te vangen zonder dat ook het krijgen van het water uit de verpakking.
  • Plaats de vrede lelie. Zet de plastic deksel met de vrede lelie op de vaas. Doe wat stenen of kralen op de plastic deksel om het gewicht naar beneden.
  • Bind het lint. Wikkel een lint om de nek van de vaas is als een finishing touch.

Vrede lelies zijn makkelijk te verzorgen

Hoe maak je een vrede lelie en betta vis tank te maken. Koop de items die je nodig hebt.
Hoe maak je een vrede lelie en betta vis tank te maken. Koop de items die je nodig hebt.

Vrede lelies zijn makkelijk te verzorgen, omdat ze niet veel water nodig en zonlicht. Hetzelfde kan niet gezegd worden, echter de betta vis, door de afwezigheid van een waterfilter in de vaas. Om uw betta vis gezond, zorg ervoor dat het water te vervangen ten minste drie keer per week. Ook, vergeet niet om uw betta vis met pellets, bevroren pekelkreeftjes, en bevroren bloedwormen voeden eenmaal om de andere dag.

Veel geluk in het vinden van of dit klimaat is goed voor een betta vis. Als je vissen tekenen van slechte gezondheid, verwijder dan onmiddellijk de vis uit de vaas en zet het in een aquarium of viskom.