E2y

Hoe maak je een volière beginnen

Vogel houden is een van de meest lonende hobby's tegenwoordig. Sommige verhogen vogels als hobby in hun vrije tijd en anderen doen het om wat winst te verdienen.

Hoe maak je een volière beginnen. Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien.
Hoe maak je een volière beginnen. Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien.

De meest voorkomende vogel voor de fokkerij is de duif, meestal om te racen. Maar wat uw keuze van de vogel kan zijn, is het het beste om uw eigen volière beginnen.

Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien

Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien, zijn ze relatief een grote omheinde plek waar vogels kunnen vliegen over. De behuizing is ook bekend als een vlucht kooi. Monsters van natuurlijke flora van de vogel zijn meestal toegevoegd aan een meer natuurlijke ambiance voor vogels geven. Maar vergeet niet, net als uw huisdier honden of katten, vogels vereisen ook regelmatige voeding, gepland volière schoonmaken en aandacht van uw dierenarts om ze gezond te houden en ervoor zorgen dat ze zo lang leven als ze kunnen.

Houden volières is meer van een verbintenis en financiële mogelijkheden. Dus het eerste wat je nodig hebt om je zelf te vragen is als je bereid bent voor deze verantwoordelijkheden. Als u bent, dan laten we beginnen.

Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien. Houden volières is meer van een verbintenis en financiële mogelijkheden.
Volières zijn niet uw gebruikelijke kooien. Houden volières is meer van een verbintenis en financiële mogelijkheden.

Er zijn maar weinig dingen die je moet overwegen alvorens een volière.

Eerste is het beschikbaar voor uw volière ruimte. Controleer ook of het is uit de buurt van plotselinge temperatuur of weersveranderingen. Als je in een drukke wijk, of als u woont in een appartement gebouw, is het ideaal om kleine en rustige vogels zoals vinken en kanaries houden.

Volgende is uw keuze van de vogels

Volgende is uw keuze van de vogels. Bijvoorbeeld, als je gaat naar papegaaien houden, die een grote en duurzame volière is het beste, omdat papegaaien zijn speelse vogels. Het zal helpen een hoop als je je bewust bent van de kenmerken en het gedrag van de vogel.

Volières zijn meestal gemaakt van metalen frame met zware-gauge draden. Sommige zijn ook gemaakt van PVC.

Er zijn twee belangrijke soorten van volières

Er zijn twee belangrijke soorten van volières. Eerste is geaard dat moet beschikken over een solide cement basis om ratten af te houden van volières en knagen op vogels. Ook voor zorgen dat gauge draden goed zijn bevestigd aan de basis en frames. Vloeren zijn meestal gemaakt van tegels voor eenvoudige reiniging.

Een andere vorm is het hangend

Een andere soort is de opgeschort type. Het hangt in de lucht met behulp van op de grond gefixeerd berichten. Een ander is het hangend die hangt in de lucht met behulp van posten. Zwevende type volières blijft ongedierte af van volières ook. Deze zijn meestal gemaakt van hout. Verscheidenheid van ontwerpen, vormen en soorten zijn nu verkrijgbaar bij lokale winkels.

Vogels zich anders gedragen

Vogels gedragen zich anders. Het wordt sterk aanbevolen om een aviculturist te raadplegen alvorens te beslissen wat voor soort vogel te houden. Bereken hoeveel tijd je kunt voeden en binding te brengen met uw vogels. Het budget dat u zal toewijzen voor de kosten zoals voedsel, voorraden en periodieke veterinaire check-ups. Kanaries en andere kleine vogels hebben meer aandacht. Ze voelen zich gelukkiger en ze gemakkelijk opschieten met groepen van dezelfde familie. Aan de andere kant, zijn grote vogels zoals ara's en kaketoes beter met rust bewaard.

Het houden van een volière is niet de meest voorkomende hobby, maar het zal zeker voelt u zich voldaan en kan een inkomen te verdienen ook.