E2y

Hoe maak je een vogelkooi te kopen

Hebben vogels als huisdier kan ontspannend zijn en vaak zelfs vermakelijk

Hebben vogels als huisdier kan ontspannend zijn en vaak zelfs vermakelijk. Vogels zorgen voor goede metgezellen en kan uw huis geven een ontspannen en natuurlijke sfeer. Als u wilt een vogel eigenaar te worden, moet u een vogelkooi te kopen. Er zijn vele opties bij dierenwinkels vandaag. Hier zijn een aantal dingen te overwegen om u te helpen beperken uw keuzes.

  • Bepaal het soort vogel je zal hebben. De grootte van de vogel zal een factor spelen in hoe groot een kooi je kunt hebben. Verschillende vogels hebben verschillende eisen ruimte. De soort vogel je krijgt ook ba factor in de oriëntatie van de bars of grills. Bijvoorbeeld, als je koopt een vogelkooi voor een papegaai, is het beter om een waar de roosters horizontaal worden ingesteld vinden.
  • Bepalen hoeveel vogels je zal hebben. Het aantal vogels zal uiteraard een rol spelen bij de omvang van de vogelkooi je zal kopen. Meer vogels: een grotere kooi. Verkrijg de grootste vogelkooi je kunt veroorloven, zelfs als u alleen moet een vogel. De extra ruimte zal worden gebruikt door uw gevederde vriend uit te oefenen en vliegen rond.
  • Horizontaal is meer ideaal dan verticaal. Bij het selecteren van een kooi, bedenk dan dat de rest van de kooi, hoe beter. Vogels hebben de neiging om rond te vliegen in plaats van op en neer dus zorg ervoor dat je kooi zorgt voor voldoende vliegende kamer. Ook, afhankelijk van het soort vogel je krijgt, horizontale balken kan beter voor uw vogel te zijn, omdat het zal toelaten om baars op de bars.
  • Controleer de balken. Zorg ervoor dat de afstand bar is geschikt voor het type van de vogel u krijgt. Staven geven te ver uit elkaar geplaatst, kan het niet veilig is voor uw vogel, of het kan ontsnappen. Als u krijgt een vogel die zijn snavel gebruikt om te klimmen, te staven dat horizontaal georiënteerd zijn.
  • Denk aan de veiligheid van de vogel. Koop de beste kwaliteit vogelkooi je kunt veroorloven. Dit zal meestal zijn vervaardigd van roestvast staal in plaats van plastic. Vermijd ingewikkelde ontwerpen en andere uitsteeksels die uw vogel kunnen schaden. Zorg ervoor dat er geen kabels of versieringen waarin uw vogel kan komen te zitten of gewond. Zorg ervoor dat de fabrikant geen gebruik loodverf in het maken van de kooi. Tot slot, zorg ervoor dat de kooi heeft een veilige vergrendeling. Sommige vogels zijn heel intelligent en kunnen leren hoe ze de deur ontgrendelt en wegvliegen.
  • Bedenk hoe je nodig hebt om de kooi schoon te maken. De kooi ontwerp heeft te zorgen voor een gemakkelijke reiniging en onderhoud. Controleer of de onderkant opent volledig zodat u de rommel te krijgen op de vogelkooi vloer. Zijn hoeken en gaten gemakkelijk te bereiken?

Neem de tijd om je onderzoek te doen naar de beste vogelkooi vinden

Hoe maak je een vogelkooi te kopen. Bepaal het soort vogel je zal hebben.
Hoe maak je een vogelkooi te kopen. Bepaal het soort vogel je zal hebben.

Neem de tijd om je onderzoek te doen naar de beste vogelkooi vinden. Een goede kwaliteit kooi kunt u vele jaren mee, dus ga je gang en krijg een. U en uw gezin zullen zeker genieten van het gezelschap van uw gevederde vriend, terwijl hij geniet van zijn nieuwe huis.