E2y

Hoe maak je een vogelkooi omslag te maken

Vogelkooi beslaat een belangrijke rol spelen bij de verzorging van een vogel. Het krijgen van een als huisdier vraagt om specifieke zorg. Vogels moeten ongeveer twaalf uur slaap, maar ze zijn ook gevoelig voor te veel licht. Zo is er een noodzaak voor uw kooi om een cover te filteren onnodig licht te hebben. Het kan ook worden gebruikt voor het filteren van geluiden in en uit de kooi. Een vogel kooi deksel houdt ook de vogel van het inademen van externe stof en van het krijgen van vogel stof verspreid rond uw huis. Er zijn verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken om een vogelkooi omslag te maken en als je wilt weten hoe je een te maken, hier zijn de dingen die je moet doen.

 • Kies het materiaal te gebruiken. Vindt de juiste materiaal te gebruiken voor het deksel. Zoek er een die gemakkelijk schoongemaakt en is in staat om u te laten de lucht circuleren. Gebruik geen plastic of van materiaal dat te dik is te gebruiken, omdat anders de vogel kan uiteindelijk worden gesmoord.
 • Meet de kooi. Meet de afmetingen van uw vogelkooi. Breng de metingen op ambachtelijke papier om te dienen als uw patroon. Laat een paar centimeter van de extra meting, ongeveer een centimeter aan de onderkant, en een halve centimeter aan de zijkanten.
 • Knip de stof. Gebruik het patroon als basis voor de stof van uw keuze. Speld het patroon, zodat u kunt de stof dienovereenkomstig te snijden. Snijd alle kanten en leg ze opzij.
 • Maak het deksel. Neem het voorpaneel en het in tweeën vouwen. Volledig Snijd langs deze lijn. Dit zal dienen als de frontale opening.
  Hoe maak je een vogelkooi omslag te maken. Kies het materiaal te gebruiken.
  Hoe maak je een vogelkooi omslag te maken. Kies het materiaal te gebruiken.

  Verkrijg de linker-en zijpanelen en speld ze aan weerszijden van de frontale patroon. Voeg een halve inch overlap tussen de frontale en zijdelingse stuk. Pin het andere uiteinde van de zijstukken op het achterpaneel met dezelfde overlap.

  Vouw de onderkant van elke fabric ongeveer een kwart inch. Maak een andere vouw van een ander kwart van een inch en naai de uiteinden, niet naaien direct langs de randen. Naai de randen gespeld van boven naar beneden

  Speld de twee helften van de frontale panelen met een overlap van ongeveer een inch. Naai het bovenste deel van de bekleding tot over de opening van de kooi.

  Meet de kooi. Knip de stof.
  Meet de kooi. Knip de stof.

  Verkrijg de bovenranden en zet ze samen. Pin de bovenkant van de kap totdat er geen ruimte gelaten opening. Daarna naai de stukken.

 • Versier. Voeg kwastjes op de top, zodat u gemakkelijk het van de kooi. Versier de voorkant door de invoering van ontworpen knoppen die je gewoon kunt sluiten als dat nodig is. U kunt ook borduren de kooi deksel met de naam van uw huisdier of een andere ontwerpen die u denkt dat er geweldig uitzien op het.

Het belang van een vogelkooi dekking kan nooit worden onderschat. Afgezien van ervoor te zorgen dat uw huisdier vogel een filter tegen te veel licht en geluid heeft, kunt u ook een prachtige vogel cover die u kunt laten zien aan je vrienden en familie.