E2y

Hoe maak je een vogelhuisje kijk oud

Vogelhuisjes zijn een geweldige toevoeging aan elk huis, vooral voor vogelliefhebbers die vrede te vinden in het horen van het fluiten van de vogels. Naarmate de jaren gaan voorbij, het aantrekken van vogels om te broeden in vogelhuisjes moeilijker geworden, waardoor de noodzaak om vogelhuisjes te laten lijken zo natuurlijk mogelijk.

Verfraaien van uw vogelhuis op zodanige wijze dat het oud uitziet helpt vogels aantrekken om het en voegt ook een rustiek en verweerde uitstraling aan uw huis. Als je wilt weten hoe je een vogelhuisje kijk oud, hier zijn de dingen die je moet doen.

 • Kijk voor de juiste vogelhuisje. Vind een vogelhuisje dat gewoon is gemaakt met natuurlijk hout en zonder extra versieringen.
 • C reate dakpannen. Gebruik een schuur vat en bedienen met een gemiddelde instelling. Vanaf de onderkant van het dak en van de ene rand naar de andere, guts uit kleine delen die over een halve centimeter diep elk. Breng de druk langzaam en gelijkmatig, zodat het gereedschap niet uit springen van de gutsen die kan leiden tot ongelukken.

  Maak je geen zorgen als de diepte van elke guts is niet hetzelfde, of als ze niet perfect op elkaar gevoerd. Wat je wilt is om de dakpannen lijken vervallen en niet vaak gerepareerd.

  Vul de dakpannen aan beide zijden dak.

 • Voeg schuur planken. Schuur platen worden vaak gebruikt in oude huizen en schuren van twee naast elkaar stukken die gescheiden is door krimpen als gevolg van ouderdom te sluiten. Om dit effect te maken, moet u verwijderen of los van het dak eerst.
  Hoe maak je een vogelhuisje kijk oud. Kijk voor de juiste vogelhuisje.
  Hoe maak je een vogelhuisje kijk oud. Kijk voor de juiste vogelhuisje.

  Zijwaarts Plaats de vogelhuisje en het gebruik van een liniaal en potlood verticale lijnen over het vogelhuisje muur te markeren. De afstand tussen de lijnen niet gelijk, de aanwezigheid van schuur boards suggereren.

  Gebruik een draaiend gereedschap of dunne zaagblad te maken kerft op de muur. Maak niet elk merk te diep. Er is geen noodzaak om de lijnen perfect recht of uitgelijnd. Daarna zet het dak weer op zijn plaats.

 • Voeg ruwe details. Gebruik de molen beetje een draaiend gereedschap om het vogelhuisje lijkt ruwer en verweerd. Maak de groeven lijken een beetje diep. Neem schuurpapier en opruwen van de buitenmuren van het vogelhuisje. Glad uit de hoeken en randen.

  Maak het huis er ouder uitzien en alsof het doorstaan van een aantal harde weersomstandigheden. Beslis over hoe u wilt deze ruwe gegevens toe te voegen.

 • Vlekken op de vogelhuisje. Gebruik donkere verf volledig vlekken op de buitenkant van het vogelhuisje. Laat het maar aan van een paar uur drogen tot een dag.

  Eenmaal volledig droog is, gebruik maken van elektrische schuurmachine of een gewone schuurpapier aan de buitenkant scuff in onregelmatige plaatsen, totdat de natuurlijke houtkleur is bijna zichtbaar. Dit geeft het hout een vervaagde en onaantrekkelijk uiterlijk.

  Daarna repaint of opnieuw vlek het hele vogelhuisje, dit keer met een lichtere kleur. De gebieden die je afgetrapt voor de kleur van de lichtere verf te absorberen, terwijl de gebieden met een donkerdere tint donkerder en zwaarder.

  C reate dakpannen. Voeg schuur planken.
  C reate dakpannen. Voeg schuur planken.

  De verschillende mate van lichtheid in de verf zal het hout er ouder uitzien en leeftijd. Voeg een laag transparante urethaan naar de finish om het waterdicht.


Afgezien van deze techniek bij het maken van de vogelhuisje er ouder uitzien, kunt u ook gebruik maken van een zaklamp om de randen en secties branden in het vogelhuisje. Zodra u klaar bent, gewoon set-up van uw vogelhuisje buiten en wacht tot de vogels beginnen zitstokken op.