E2y

Hoe maak je een vogel zaad feeder schoon

Hebben vogelvoeders zijn een aangenaam onderdeel van het hebben van uw eigen buitenruimte, maar wees voorbereid op wat extra werk dat wordt geleverd samen met deze scherts. Als u wilt dat uw feeders om langer mee, er mooier uit en zijn ziektevrij leefgebieden voor al uw gasten die vliegen voor hun maaltijden, ga je te moeten inzetten voor het opruimen van je feeders regelmatig. Ik zou aanraden het reinigen van hen een keer in de week tot twee weken bij een minimum. Volg deze instructies voor een eenvoudige manier om uw vogel feeders netjes en goed het hele jaar door bezocht te houden.

Hoe maak je een vogel zaad feeder schoon. Stap 1.
Hoe maak je een vogel zaad feeder schoon. Stap 1.

Wat heb je nodig:

  • azijn
  • water
  • spuitfles
  • flessenborstel
  • slang met een sproeikop
  • oude boter mes


Stap 1. Zet 9 delen water op 1 deel azijn in je spuitfles. Bewaar deze op een gunstige locatie en label het voor het gemak.

Stap 2. Neem onderaan uw feeder en controleren in de opening voor de oude vogel zaden die kunnen worden geplakt in de bodem.

Stap 3. Sproei geen oud voedsel uit met je water en azijn mengsel. Laat het mengsel zitten voor 2-3 minuten. Dit zal helpen los eventuele moeilijke stukken en maakt het proces eenvoudiger in het einde. Azijn is een geweldige manier om te doden alle mogelijkheden van schimmel en is veiliger voor de vogels dan het gebruik van bleekmiddel.

Stap 2. Stap 3.
Stap 2. Stap 3.

Stap 4. Dit is waar je je oude boter mes en sommige elleboog vet nodig. Schraap voorzichtig uit elke vogel zaden die vastzit, om schimmelgroei te voorkomen. Als je niet alles kunt krijgen met de boter mes, kunt u ook proberen met behulp van een tandenstoker voor de kleine spleten.

Stap 5. Gebruik uw flessenborstel voor het reinigen van alle eventuele moeilijk om openingen in de buurt van de zitstokken en de buitenkant van uw feeder te bereiken.

Stap 6. Spoel de feeder met uw sproeikop en gaan door nog een keer met de fles borstel om dubbel te controleren uw werk.

Stap 7. Droog de feeder uit! Of je handdoek droog of drogen, er zeker van dat de feeder volledig droog is voordat het toevoegen van zaad weer. Dit zal ervoor zorgen dat de vogel zaad blijft langer droog.

Stap 8. Voeg meer vogelvoer eens helemaal droog.

Stap 9. Hang je feeder back-up, leun achterover en geniet van uw vogel weer kijken!

Vogels zijn kieskeurige eters, net als mensen, ze hebben hun favoriete voedsel. Het schoonmaken van uw feeder zal helpen om uw gevederde vrienden slepende in uw tuin in plaats van een bezoek aan uw buurman!