E2y

Hoe maak je een vogel te leren praten

Er wordt gezegd dat als je een huisdier in huis zijn negatieve krachten verzwakt. Dieren hebben de mogelijkheid om slechte elementen die de gezondheid en het welzijn van hun meesters bedreigen absorberen. Dit kan worden geëvenaard door wetenschappelijke concepten, maar er is geen ruzie over de entertainment factor in beeld gebracht door een pratende vogel.

Inpakken ounces van geduld en laat uw vogel je gezelschap houden.

Doe je huiswerk

Hoe maak je een vogel te leren praten. Gebruik een vrolijke toon.
Hoe maak je een vogel te leren praten. Gebruik een vrolijke toon.

Doe je huiswerk. Accepteer het feit dat niet alle soorten vogels hebben het aangeboren vermogen om flappen woorden uit. Ook al uwe kunnen praten kan kiezen helemaal niet te worden gehoord. Daarom zal het beter zijn om wat tijd en studie te nemen. Bepalen of uw huisdier is gekwalificeerd om opleidingen te volgen. Identificeer het gedrag van de vogel-en leercapaciteiten. Dwing uw vogel te voeren wat hij niet is ontworpen.

Geef jezelf omhoog

Geef jezelf omhoog. Een goede verstandhouding is een belangrijk aspect van omgaan met mensen. Dit geldt met vogels ook. Verdien het vertrouwen van uw huisdier en u zult een hoge mate van medewerking. Behandel hem als onderdeel van uw familie. Steek je hand uit en de band regelmatig om een sfeer van vertrouwdheid en veiligheid te produceren.

Gebruik een vrolijke toon

Gebruik een vrolijke toon. De beste manier om uw huisdier te motiveren om zijn mond te openen is door gebruik te maken van eenvoudige woorden en korte zinnen. Groeten zijn goede manieren om dingen kick off. Dikwijls wordt de naam van het dier te gebruiken. Zorg ervoor dat elke keer dat u probeert een gesprek dat je een leuke en vrolijke omgeving vast te stellen. Benader uw vogel met de meest enthousiaste toon die u kunt komen met. Analyseer de feedback gegeven door uw huisdier. Door dit te doen zul je de woorden te identificeren dat hij kan betrekking hebben met gemak. Met dergelijke woorden vaak de verbinding te verbeteren.

Redundantie zal u helpen

Gebruik een vrolijke toon. Redundantie zal je helpen.
Gebruik een vrolijke toon. Redundantie zal je helpen.

Redundantie zal je helpen. Als je eenmaal het belangrijkste element in de opleiding van uw huisdier hebt opgedaan gebruiken het elke keer dat je interactie. De herhaling van het woord of zinsdeel zal uw vogel te motiveren om het te zeggen terug. U heeft de mogelijkheid om te tikken op ondersteunende audio-apparaten zoals cd-spelers en-recorders, maar wees niet zelfgenoegzaam. Vertrouw niet op dergelijke gadgets om uw werk te doen. Omgaan met uw vogel persoonlijk zal hem in staat stellen om meer comfortabel met uw aanwezigheid als elke dag voorbij.

Maak hem niet grijpen door de nek

Maak hem niet grijpen door de nek. Ontwikkelen van een dagelijkse routine voor uw huisdier. Houden aan dit schema samenhang te waarborgen. Wees niet ontmoedigd hoewel wanneer uw vogel neemt een lange tijd op te halen. Voor sommige soorten maanden en jaren voorbij voordat woorden naar buiten komen. Er zijn ook anderen die helemaal niet spreken. Op dit punt wilt u misschien uw opties te verkennen. Uw alternatief is om je gevleugelde vriend leren te fluiten. Help hem bij te dragen in het starten van uw dag met het juiste ritme.

Beloon hem mooi. Telkens wanneer uw vogel krijgt de klus te bieden hem een smakelijke traktatie. Dit zorgt voor extra motivatie om zijn prestaties op een positieve noot te houden. Aan het eind van de dag, zorgen voor een leuke tijd en ruimte voor hem om te rusten geven hem de benodigde energie voor de activiteiten van de volgende dag.

Als je worstelt met het vermogen en de bereidheid om te leren proberen om jezelf in zijn schoenen van uw huisdier. Hoe meer druk en kracht u gebruik maken van het minder waarschijnlijk dat hij zal deelnemen aan uw toespraak sessies.