E2y

Hoe maak je een vogel schip

Als je een vogel gekocht in het buitenland of als u verhuist het hele land en u wilt uw huisdier vogel mee te nemen, moet u wellicht uw vogel verzenden via luchtvaartmaatschappij vrachtschip. Hoewel de meeste mensen denken dat de scheepvaart een vogel, of een huisdier, kan stressvolle taak zijn, is het niet zo te zijn. De volgende richtlijnen zullen u helpen te leren hoe je vogels schip zonder stress.

Hoe maak je een vogel schip. Maak een reservering bij de luchtvaartmaatschappij vrachtschip.
Hoe maak je een vogel schip. Maak een reservering bij de luchtvaartmaatschappij vrachtschip.
  1. Maak een reservering bij de luchtvaartmaatschappij vrachtschip. Het eerste wat je moet doen als de scheepvaart vogel is contact opnemen met een luchtvaartmaatschappij die de vogel zal het schip en een reservering maken. In het algemeen is dit alleen betekent dat je nodig hebt om een vlucht voor de verzending van uw vogel te boeken. Doe dit op voorhand. Wanneer u een reservering maken, aangeven dat u wordt verzending van een levende vogel. Wanneer u contact opnemen met de lading kantoor, vragen wanneer heb je nodig om drop off uw vogel en vragen waar is de drop off point. Sommige afzetpunt ligt in de luchthaven, terwijl anderen zijn in de buurt van de luchthaven.
  2. Zorg ervoor dat de vogel is voorbereid voor de scheepvaart. Het volgende wat je hoeft te doen is om uw vogel te bereiden op de reis. Deze belangrijke stap zal ervoor zorgen dat uw vogel elke lichamelijke vermoeidheid tijdens de reis niet zal ervaren. De beste manier om de conditie van uw vogel voor de scheepvaart is te laten de vogel verkennen van de container, waar hij tijdens de verzending zal worden geplaatst. Als u wilt, kunt u ook proberen het rijden uw vogel rond uw plaats, terwijl de vogel is in de container. Zorg ervoor dat je dit minstens een week doen voordat de scheepvaart. U moet ook ervoor zorgen om de vleugels van uw vogel clip voor de verzending. Dit zal helpen voorkomen dat het verlies bij de vogel ontsnapt uit de container.
  3. Bereid de vervoerder. De volgende stap is het opzetten van de vervoerder. Je moet ervoor zorgen dat de drager een veilig gehechte baars in het. De vervoerder zal ook voedsel gerechten nodig heeft voor uw vogel. Zorg ervoor dat u samen zorgen voor voedsel gerechten goed voor drie dagen met vers fruit. Dit voorkomt uitdroging, als het water niet kan worden verzonden met uw vogel. Plaats bovendien een papieren voering aan de onderkant van de drager.
  4. Plaats een label in de container. Label de container met "levende vogel". Dit is belangrijk, zodat de luchtvaartmaatschappij lading zal een goede verzorging van uw vogel te nemen. Je moet ook aangeven belangrijke aanwijzingen in uw label. Dit zal worden gebruikt in geval van de vlucht is vertraagd. Ook tags die contactgegevens over u zal aangeven voegen.
  5. Een veilig plaats voor de vogels in de container. Op de dag van de scheepvaart, veilig plaats je vogel in de verpakking. Zorg ervoor dat u kabelbinders gebruiken. Zodra de vogel goed is geplaatst in de drager, breng het naar de luchthaven cargo office. Zorg ervoor dat je aankomt er minstens twee uur voor de vlucht. De lading kantoor zal worden waardoor u specifieke instructies over dit.

Dit zijn de dingen die je moet doen bij het verzenden van vogels via luchtvaartmaatschappij vrachtschip. Het is ook raadzaam dat u controleren of uw luchtvaartmaatschappij dekt verzekering voor de vogels. Vragen hoeveel ze kunnen dekken. Ze kunnen u ook vragen om aanvullende verzekeringen volledig te dekken uw vogel te kopen. Dit zal nuttig zijn, aangezien de meeste luchtvaartmaatschappijen alleen dekken voor lichamelijk letsel, verlies als gevolg van nalatigheid of het verdwijnen van de vervoerder.