E2y

Hoe maak je een vogel huis te schilderen

Als u wilt uw tuin meer vogel-vriendelijk te maken

Als u wilt uw tuin meer vogel-vriendelijk te maken, kunt u op te zetten een vogelhuisje in een mooie, warme plek in uw tuin. Het is goed om te weten dat het is prima om je vogelhuisje au naturel (ongeverfd) te verlaten, omdat dit kan een rustieke, landelijke geven het gevoel aan uw tuin. Dit geldt vooral als uw vogel huis is gemaakt van cipres, redwood of ceder, die niet nodig schilderen omdat ze van nature verval-bestendig. Voor andere houtsoorten zoals multiplex en dennen, echter het schilderen van uw vogelhuisje wordt aanbevolen. Schilderen dan deze soorten hout helpt beschermen tegen rotten, scheuren of barsten. Dus als u op zoek bent om uit te vinden hoe je een vogelhuisje best schilderen, hier zijn enkele handige tips om u te helpen:

  1. Kopen kant-en-klare, ongeverfd vogelhuisjes. Er zijn vele beschikbare ongeverfd nestkastjes op ambachtelijke winkels en dierenwinkels, en er zijn ook enkele online beschikbaar, zoals bij bestnest.com en birdbathandbeyond.com. Maar als je het type bent die geïnteresseerd is in het maken van een vogel huis vanaf nul, kan je ook kopen makkelijk te volgen vogelhuisje patronen online, zoals uit millenniumbirdhouses.com.
  2. Beslissen over de te gebruiken kleuren. U kunt in de verleiding om de vogel huis te schilderen met spatten van kleur en een overvloed aan ontwerpen. Echter, het is nog steeds het beste om te gaan met verf in aardetinten, met het oog op te houden met de natuurlijke vogel instelling (denk beige, bruin, tan of zacht groen). Dit zal ook helpen om de vogels te beschermen tegen roofdieren (die worden aangetrokken door heldere kleuren). Wit is ook een goede kleur als het weerspiegelt warmte weg van het vogelhuisje. Verf de binnenkant van het vogelhuisje. Afgezien van het feit dat het een pijn te doen, is het best om het te laten in zijn meest natuurlijke om de blootstelling van de dieren aan giftige stoffen te beperken.
  3. Beslissen welke verf te gebruiken. Vergeet niet, vogels zullen pikken weg bij hun vogelhuisje, zodat ze veilig te houden door het gebruik van uitsluitend niet-giftige verf. Gebruik nooit loodhoudende verf; latex op waterbasis verf wordt aanbevolen, evenals natuurlijke oliën zoals lijnzaadolie. Controleer uw opties voor niet-giftige verf op eartheasy.com.
  4. Kennen de procedure. Het is heel makkelijk om een kant-en-klare vogelhuisje schilderen. Ten eerste, het verzamelen van alle materialen die je zou nodig hebben, welke de volgende zijn: verf, borstels, vodden en sommige kranten om uw vloeroppervlak te beschermen. Verf met de eerste laag, en laat deze drogen. Dan, verf over een tweede laag, en laat dit een nacht drogen. Uw vogel huis is klaar, al heb je nog wat laatste add-ons zoals een baars buiten het vogelhuisje waar de vogels kunnen zitten inch U kunt ook nesten materialen zoals veren kunnen maken, stroken papier, garen of touw en plaats deze in de buurt van het vogelhuisje. Voor vogelhuisjes voor flikkert en spechten, kunt u de vloer van de binnenkant van het vogelhuisje bedekken met een dun laagje zaagsel.

Daar heb je het

Hoe maak je een vogel huis te schilderen. Kopen kant-en-klare, ongeverfd vogelhuisjes.
Hoe maak je een vogel huis te schilderen. Kopen kant-en-klare, ongeverfd vogelhuisjes.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om een vogel huis te schilderen. Het beste ding over dit project is dat je niet moet het gevoel te druk gezet om de eerste keer dat uitstekend doen - uw vogels zullen zeker waarderen hun nieuwe huis! Good luck!