E2y

Hoe maak je een vink feeder kopen

Als u niet beschikt over een tuin of een plant-veld patio

Als u niet beschikt over een tuin of een plant-veld terras, maar je wilt zijn in de buurt de natuur, een simpel ding om te doen is om te kopen een vink feeder. Een vink feeder trekt vinken van verschillende kleuren, maten en soorten. Zelfs niet-finch soorten vogels kunnen worden aangetrokken als uw huis heeft een mooie vink feeder. Dus, wil je sommige vogels om massaal in uw huis?

In de eerste plaats, een besluit over de aard van de vink feeder die u wilt voor uw huis. Hier zijn drie populaire types:

Hoe maak je een vink feeder kopen. Upside down vink feeder.
Hoe maak je een vink feeder kopen. Upside down vink feeder.

Sok vink feeder. Het is type is misschien wel de eenvoudigste en de goedkoopste van alle vink feeders. Mesh sok is het materiaal gebruikt. U hoeft enkel te vullen met zaden, hangen van een boomtak, en laat het wachten op een paar vinken. In tegenstelling tot andere soorten vink feeders, heeft de sok vink feeder niet nodig zitstokken. De vink vogels kunnen gewoon hangen op die sok feeder en eet wat zaden. Hoewel eenvoudig, kunt u ook vinden vink feeders met een aantal bloemmotieven.

Upside down vink feeder

Upside down vink feeder. Dit soort vink feeder ondersteboven is genoemd omdat de vink vogels ondersteboven wanneer ze eten van deze feeder zijn. Dus, het is niet echt de feeder dat is ondersteboven. Dit type wordt ook opgehangen aan een tak van een boom. Een omgekeerde vink feeder is meestal gemaakt uit lange plastic buis. Deze buis heeft vele openingen waar de zaden kunnen worden gegeten. Elke opening in de omgekeerde vink feeder heeft een baars waar vogels kunnen hangen of zitten wanneer ze eten.

Spiral baars vink feeder

Spiral baars vink feeder. Dit type finch feeder ziet er hetzelfde uit als de omgekeerde Finch feeder. Het is gemaakt van lange, plastic buis. Het enige unieke van deze feeder is de spiraal baars in tegenstelling tot de weinige zitstokken in de omgekeerde type. Spiral baars vink feeder is ook de meest stijlvolle onder andere feeders. Dus als je iets wilt meer van een mooie decoratie voor uw huis, dan is dit vink feeder is de beste voor je.

Na de beslissing welk type vink feeder te kopen, beginnen met winkelen voor dat type. U kunt uw lokale dierenwinkel of u kunt zoeken online. Welk type je wilt, zorg ervoor om een vink feeder die is te krijgen:

Als u niet beschikt over een tuin of een plant-veld patio. Spiral baars vink feeder.
Als u niet beschikt over een tuin of een plant-veld patio. Spiral baars vink feeder.
  • Gemaakt van duurzaam materiaal. Een plastic met houten frame is het meest duurzaam. Mesh of de sok feeder is prima als u in de buurt heeft geen eekhoorns. Glas ziet er elegant, maar zal gemakkelijk breken.
  • Makkelijk te vullen met zaden en gemakkelijk schoon te maken. Een vink feeder met het vangen van laden is niet goed, want het kan ook vangen uitwerpselen en ongedierte.

Vergeet niet om de prijzen en eigenschappen te vergelijken alvorens te kopen een vink feeder. Prioriteit veiligheid, vooral als u online te kopen. Zorg ervoor dat de verkoper gerenommeerde is en dat uw computer vrij is van spyware.

Met al deze in het achterhoofd, kunt u nu kopen de beste vink feeder met vertrouwen tegemoet. U kunt nu voorstellen hoe ontspannend het is om vogels die uw vink feeder zal bezoeken en te eten sommige zaden van hem te bekijken.