E2y

Hoe maak je een varken voor voedsel te verhogen

In het verleden

In het verleden, mensen eigenlijk opgevoed hun eigen voedsel, met inbegrip van de varkens waar ze alles van karbonades naar spek. Het opvoeden van een varken voor voedsel is eigenlijk nog steeds een geweldig idee tot op heden, vooral als je leeft in gebieden waar er voldoende ruimte en waar de ventilatie is geen probleem. Hier zijn een aantal stappen om het verhogen van varkens voor voedsel.

  • Controleer de lokale wetten. Voordat iets anders, moet u controleren of de lokale agrarische kantoor of houden van varkens is toegestaan in de plaats waar je woont. Vergeet niet, er zijn een aantal sanitaire problemen die komen met het verhogen van varkens, vooral als je het verhogen van een groot aantal varkens. Vanwege dit, de meeste woonwijken en stedelijke gebieden te verbieden het verhogen van varkens. Als je leven op het platteland of het platteland, echter, moet je in staat zijn om een varken te verhogen in uw eigen achtertuin.
  • Bouw de pen. Zodra u hebt vastgesteld dat je mag de varkens te verhogen, moet u de pen of het hok waar de varkens zullen leven bouwen. De grootte van de pen wordt bepaald door het aantal varkens dat u van plan op het houden van, alsmede het soort varken dat u besluit te verhogen. Grotere rassen zijn het best als je het voeden van een grotere familie. Als je hoeft alleen maar een paar mensen met de varkens die je omhoog voeren, dan kun je te maken met kleinere varkensrassen. Algemeen, hoe groter de varkensstal is comfortabeler uw varkens zal zijn. De varken comfort niveau beïnvloedt eigenlijk de groei, dus je moet niet bezuinigen op de ruimte. Zorg ervoor dat u de pen construeren van varkens gaas en die het omringen met hooi of stro.
  • Ontvang een big. Nu u de plaats waar uw varkens zal worden verhoogd voorbereid, is de volgende stap is het vinden van de big. De beste plek om biggen te koop zult vinden zijn dier veilingen waar u fokkers die hun varkens te verkopen aan de hoogste bieder. Zorg ervoor dat u kiest voor uw biggen niet alleen op basis van prijs, maar ook op basis van de achtergrond van de fokker. Een goede fokker zal kijken naar de genetische achtergrond van de dieren die zij verhogen en ervoor te zorgen dat de biggen zijn ziekte vrij.
  • Het voeden. Zodra de biggen is veilig in de pen, moet u regelmatig voeden met pellets en varkensvoer. Deze worden meestal gekocht in het aanbod van landbouwproducten winkels. Hoewel mensen meestal de varkens te voeden met alleen pellets, kunt u ook aanvullen van hun dieet door ze restjes van de tafel. Zorg ervoor dat het varken ook veel water heeft.
  • Vet zorg. Tot slot, zorg ervoor dat je laat een dierenarts het varken ten minste een keer. Zelfs varkens die worden gehouden voor de voedselproductie en niet als huisdier te worden gevaccineerd en ontwormd, zodat ze groeien snel en gezond. Een paar maanden voordat u van plan bent slager het varken, je moet wat maïs in hun dieet. Op deze manier zal het varkensvlees rijker en zoeter.

Hoe maak je een varken voor voedsel te verhogen. Controleer de lokale wetten.
Hoe maak je een varken voor voedsel te verhogen. Controleer de lokale wetten.

Wanneer u al bij slager het varken, kunt u deze sturen naar het slachthuis of afslachten bedrijf waar je zal moeten een kleine vergoeding betalen om je varken afgeslacht. Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om uw eigen varkens te zamelen voor het eten.