E2y

Hoe maak je een valkparkiet te leren om te praten

Valkparkieten kunnen niet praten zo duidelijk papegaaien

Valkparkieten kunnen niet praten zo duidelijk papegaaien, maar ze zeker kunnen praten. In het begin, alles wat je kunt horen van deze vogels is een fluitend geluid. Maar hoe vaker hun verbale training is, des te beter zullen zij in praten. De sleutel hier is consistentie. Als de valkparkieten horen van bepaalde woorden vaak, zullen ze uiteindelijk leren om ze te spreken. Houd er echter rekening mee, dat het onderwijzen van een valkparkiet praten is door niet gemakkelijk, dus hier zijn enkele tips die kunnen maken dat het beter beheersbaar.

Hoe maak je een valkparkiet te leren om te praten. Zorg ervoor dat u altijd communiceren met uw huisdier valkparkiet.
Hoe maak je een valkparkiet te leren om te praten. Zorg ervoor dat u altijd communiceren met uw huisdier valkparkiet.
  • Zorg ervoor dat u altijd communiceren met uw huisdier valkparkiet. Als de valkparkiet krijgt om samen te werken met zijn eigenaar en / of het hele huishouden, hoe groter de kans dat hij zal goed in praten. Praat met hem elke kans die je krijgt. Elke keer als je hem ziet of wanneer je de kamer binnen waar hij wordt gehouden, zeggen: "Hallo, ____ (uw naam)." Na verloop van tijd zal hij deze groet associëren met u en zal deze elke keer als hij ziet je zegt.
  • Leer de valkparkiet eenvoudige woorden. Eenlettergrepige woorden zijn de beste woorden om de valkparkiet te leren tijdens de eerste paar weken. Zorg ervoor dat u deze woorden te herhalen over en over totdat de vogel winsten meesterschap. Wanneer de vogel klaar is, introduceren complexer en langere woorden. Bedenk echter, om de vogel te leren alleen maar mooie woorden. Hoewel sommige mensen vinden het leuk, een valkparkiet die slechte woorden spreekt is een turn-off. Dit is ook de reden dat je moet vermijden schelden rond een valkparkiet. Als hij herhaaldelijk hoort u schelden, zal hij halen de slechte woorden en herhaal ze.
  • Begrijp dat herhaling belangrijk is. Een vogel spreekvaardigheid wordt verworven door herhaling. Dus als je echt wilt horen uw vogel te spreken, moet je extra inspanning en tijd te besteden in het onderwijzen van de valkparkiet. Het zal enorm helpen als je hem ophalen als je hem leren. Goed verkondigen het woord en gebruik een hoge stem. Vergeet niet, valkparkieten aangetrokken tot een hoge toonhoogte toon en waarschijnlijk een woord dat wordt uitgesproken in een dergelijke toon na te bootsen.
  • Begrijp dat de vogel niet alles wat je hem leren. Valkparkieten zijn heel selectief met woorden te spreken. Ze willen alleen de woorden die zijn een lust voor hun oren te leren. Dus niet gefrustreerd als je valkparkiet spreekt niet een aantal van de woorden die u onderwijst hem. Neem het als uw cue om verder te gaan en hem te leren met andere woorden.
  • Beoefen geduld. Het onderwijzen van een valkparkiet praten kost veel geduld en toewijding. Het resultaat is niet direct, dus je moet echt wachten voordat u de vogel horen praten. In feite, in sommige gevallen, kan de vogel niet echt spreken de woorden, maar kan alleen make-of beter, sing-a-geluid.
  • Versterken van leren. Het geven van uw valkparkiet traktaties en beloningen is de beste manier om het leren te versterken. Elke keer als hij spreekt een woord naar rechts of op zijn minst pogingen te laten klinken goed, geef je valkparkiet zijn favoriete traktatie. Doe hetzelfde wanneer hij toont belangstelling om te leren. Hoe meer je aan te moedigen je valkparkiet, hoe beter hij zal in praten.

Tot slot

Tot slot, veel plezier elke training. Neem dit als een kans om de band met de vogel. Indien echter de training is uitgegroeid tot een last voor u en uw valkparkiet, heb je waarschijnlijk duwen jezelf en de vogel te hard. Ontspan. Het doel hier is vooral om plezier te hebben.