E2y

Hoe maak je een tank voor zout water vissen kiezen

Een grote meerderheid van de mensen houden van de oceaan

Een grote meerderheid van de mensen houden van de oceaan. Ze vergapen aan alle wonderen waarover zij beschikt, zoals koralen, planten en vissen. Veel mensen houden van de oceaan zo veel dat ze proberen om hun eigen kleine stukje van het te vangen. Als je wil net als hen, wees maar niet bang, is het mogelijk om de oceaan opnieuw en plaats deze rechts in uw huis. U kunt dit bereiken door het verkrijgen van jezelf je eigen zoutwater aquarium. Het kiezen van en het opzetten van een zoutwater aquarium naar uw favoriete zout water vissen en zeeleven huis is meestal dezelfde als de keuze en het opzetten van een zoetwateraquarium. Er zijn slechts een paar details en materialen die verschillen.

Hoe maak je een tank voor zout water vissen kiezen. Een grote meerderheid van de mensen houden van de oceaan.
Hoe maak je een tank voor zout water vissen kiezen. Een grote meerderheid van de mensen houden van de oceaan.
  1. Ligging. Voordat u naar de vis aanbod op te slaan en het kiezen van uw eigen zoutwater aquarium, moet u om erachter te komen waar het te vinden in uw huis. Aquarium maten zijn gebaseerd op het aantal liters water van een aquarium kan houden. De populaire aquaria variëren 30 tot 55 liter. Hoe meer liters water kan houden hoe groter de grootte. In elk geval alleen meet de breedte en lengte van de locatie. Zorg ervoor dat u zowel horizontaal als verticaal te meten. Het aquarium dat u kiest moet worden gebaseerd op de afmetingen van de geplande locatie.
  2. Budget. Nu dat u hebt vastgesteld waar uw toekomstige aquarium zal worden gevestigd, moet u bepalen hoeveel u kunt besteden aan de hele setup. Dit alles hangt af van de grootte van de tank en de accessoires die u het te vullen met. Gaan met de basis zal waarschijnlijk uw kosten tot het absolute minimum. Als je echt wilt een aquarium volledig lijken op de bodem van de oceaan, compleet met state-of-the-art lucht-en filtersystemen, dan worden bereid is een aanzienlijk bedrag te besteden. Als u wilt dat een complete setup op een begroting, kunt u zoeken naar mensen die verkopen hun gebruikte tanks, compleet met accessoires, zodat dit kan een kosteneffectieve optie.
  3. Fishes. Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden bij het kiezen van een zoutwater aquarium is het type van vis of vissen u van plan bent te huisvesten in. U moet beslissen over de omvang en looptijd van de vissen. Als u van plan om verschillende soorten vissen in een tank te hebben, moet u weten wat vissen bij elkaar kunnen leven. Als je een newbie, kunt u beginnen met de starter vissen of "jonkvrouwen". Een 30 liter tank moet voldoende zijn voor deze vissen. Als u wilt dat groter en meer volwassen vissen, kunt u een aanzienlijk grotere tank.
  4. Accessoires. Als je eenmaal in de winkel uitzoeken van uw nieuwe tank, vergeet niet om de basis te krijgen voor zeewateraquaria. U moet gemalen koralen, een kachel, zeezout mix, macht filters, lucht stenen, en verlichting te krijgen. Zorg ervoor dat je pick-up een PH test kit voor zout water ook.

Zeewateraquaria kunnen profiteren je op twee manieren

Zeewateraquaria kunnen profiteren je op twee manieren. Zij kunnen toegevoegd esthetiek en geven u een manier om de oceaan leven leven recht in uw huis. Het is gemakkelijk te installeren en het vereist een minimale materialen handhaven. Zorg ervoor dat mensen die meer weten over deze vragen als u niet zeker weet wat te krijgen en hoe het op te zetten.