E2y

Hoe maak je een stalker te voorkomen

Wat is een stalker

Wat is een stalker? Als u denkt dat iemand u volgt, intimiderend u of u een griezelig gevoel, dan heeft u waarschijnlijk een stalker. Stalkers kunnen zeer gevaarlijk zijn en levensbedreigend zijn. Ze zijn zeer inventief in het vinden van manieren om hun doelen lastig te vallen. Hun doorzettingsvermogen en obsessieve natuur zijn dingen die kunnen veel verder dan verbeelding een normaal persoon te zijn. Dit is een ernstige zaak. Als een zaak van de feiten, wordt het beschouwd als een misdaad als je betrapt stalking iemand of u wordt beschuldigd te doen.

Dus wat als je denkt dat je wordt gestalkt? Wat moet je doen? Hier zijn enkele van de stappen die je kunt doen om een stalker te voorkomen:

  1. Help zoeken of de hulp inroepen. Als je het gevoel dat je een stalker hebt, praat het uit met iemand die je volledig kan vertrouwen. Contact opnemen met de plaatselijke politie of een vriend als je een bedreiging. Het is beter dat iemand zich bewust is van wat er gebeurt om jezelf beschermd. Hier krijg je een waakhond, indien mogelijk.
  2. Buiten het bereik van de stalker. Houd afstand. Dat is het eerste ding dat je moet doen. Wijzig uw routines. Als u een patroon manier van en naar plaatsen, wijzigen routes. Indien mogelijk, ga niet overal zonder bedrijf. Hoe meer mensen om je heen, hoe beter. Vermijd niet-gewaarborgde en geïsoleerde plaatsen. Blijf in drukke plaatsen, zodat er geen ruimte is voor de aanval. Als de stalker niet uit te reiken naar je, reageren niet.
  3. Wijzig telefoonnummers. Als u in contact komen met deze persoon, afgesneden alle vormen van communicatie. Verander al je persoonlijke nummers, indien mogelijk. Zorg ervoor dat u niet-beursgenoteerde bent zodat je stalker niet in staat zijn om u te gemakkelijk vinden op de directory. Als u een antwoordapparaat, aansluiten van uw telefoon, zodat u kunt filteren de oproepen die u ontvangt. Krijg je een mobiele telefoon. Het is zeer nuttig in geval van nood.
  4. Wees anoniem of niet-geïdentificeerde. Als u een geregistreerde voertuig of je deel uitmaakt van een organisatie die vereisen dat u uw identiteit te registreren, zorg ervoor dat u een verzoek voor volledige vertrouwelijkheid. Dit zal ervoor zorgen dat uw recht op privacy zodat er geen kansen van uw stalker om uit te vinden welke informatie over u.
  5. Wees voorzichtig met postbezorging. Krijg je een prive-kantoor brievenbus. Hiermee wordt je adres en alle andere informatie van een mogelijke stalker. Wees je bewust van alle pakketten die naar u worden verzonden. Niet accepteren als je niet weet de afzender of als u niet verwacht. Mail enveloppen dat uw gegevens zoals uw adres of postbus hebben, moeten onmiddellijk weggegooid of versnipperd.
  6. Registreert. Alle belangrijke informatie moet worden gedocumenteerd. Blijf op de hoogte van alle verdachte gebeurtenissen. Deze kunnen dienen als bewijs van bewijs moet de noodzaak voor het zich voordoet.

We leven in een gekke wereld

Hoe maak je een stalker te voorkomen. Help zoeken of de hulp inroepen.
Hoe maak je een stalker te voorkomen. Help zoeken of de hulp inroepen.

We leven in een gekke wereld. Alles kan gebeuren, vooral wanneer we het minst verwachten. Wees bewust van alle mogelijke manieren om jezelf te beschermen. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt.