E2y

Hoe maak je een specht feeder maken

Een specht is een vogel die gevonden kunnen worden op verschillende plaatsen

Een specht is een vogel die gevonden kunnen worden op verschillende plaatsen, behalve in een paar landen. Hun leefgebieden zijn meestal in bosgebieden en bossen. Als u wilt een specht om uw tuin te trekken, zou het beste ding om te doen om je eigen specht feeder te creëren.

U kunt uw specht feeder hangen in uw tuin, zodat u spechten kunnen aantrekken. Het maken van uw eigen feeder is niet zo moeilijk als je denkt. Je bespaart jezelf uit te gaan naar de winkel en kopen van dure feeders die er worden verkocht. Het maken van uw eigen specht feeder is niet alleen goedkoper, maar ook kunt u uw creativiteit de vrije loop.

Hoe maak je een specht feeder maken. Een specht is een vogel die gevonden kunnen worden op verschillende plaatsen.
Hoe maak je een specht feeder maken. Een specht is een vogel die gevonden kunnen worden op verschillende plaatsen.

Hier zijn de stappen op hoe u uw eigen specht feeder kunnen maken:

1. Materialen voor de feeder. De materialen die je nodig hebt voor de feeder zelf zijn takken, schors, touw, netje en een boor. Spechten zelden verlaten hun leefgebied, zodat ze kunnen alleen naar uw feeder als je het voedsel dat hen aantrekt. Enkele van de items die je in je feeder kunnen zetten zijn:

  • Pinda's
  • Zonnebloempitten
  • Gebarsten maïs
  • Rozijnen

2. Het maken van de feeder. Het beste zou zijn als je een vertakte boom in uw tuin of erf te gebruiken. Ten eerste, moet je weten welke kant van de schors die je hebt zal de top van uw vogel feeder zijn. De tak moet minstens zes centimeter lang en een beetje breed, zodat je een gat op de top van het kunnen boren zonder verbreking van de tak. Gebruik meerdere vestigingen. Boor een gat ongeveer een centimeter van de bovenkant. Boor het gat loodrecht op de tak.

3. De binding van de feeder. Als je al genoeg takken hebben met gaten erin, kunt u al beginnen met koppelverkoop uw feeder. Haal het touw dat je hebt en haal een touw door elk van de gaten in uw filialen. Bind het touw aan elkaar. Je zal eindigen met een hanger-achtige tak.

Dit zijn de stappen over hoe je je eigen specht feeder kan maken.
Dit zijn de stappen over hoe je je eigen specht feeder kan maken.

4. Voedsel voor de specht. Nu zal je je netje te gebruiken voor deze stap. Krijg je netje en vul het met de pinda's, zonnebloempitten, rozijnen en gebarsten maïs. Verpak het netje, zodat u meer spechten kunnen aantrekken.

5. Met behulp van de feeder. Selecteer een boom in je achtertuin waar er veel takken en bladeren. Verkrijg de hanger-achtige takken die u hebt gemaakt en ze hangen aan de takken van de boom. Leg de takken op verschillende takken van de boom. Daarna krijg je mesh zakken en bind ze op de takken ook. Nu u uw eigen specht feeder hebben gemaakt!

Dit zijn de stappen over hoe je je eigen specht feeder kan maken

Dit zijn de stappen over hoe je je eigen specht feeder kunnen maken. Uw tuin zal zeker worden bezocht door spechten in geen tijd. Wilt u een kijkje nemen op de spechten die uw tuin bezoeken te nemen, is het het beste als je een verrekijker gebruiken en kijk naar hen uit de verte. Gaan in de buurt van de feeder, terwijl de vogels zijn er misschien schrikken ze weg dus het is raadzaam om te blijven op een afstand, terwijl u geniet van hen.