E2y

Hoe maak je een slechte jongen te trekken

Elk meisje moet ervaren tijd doorbrengen met een slechte jongen minstens een keer in haar leven. De slechte jongen misschien niet je eeuwig soort kerel, maar hij kan een meisje meer over het leven in een korte tijd dan een jongen naast de deur te onderwijzen. Als u wilt een slechte jongen te trekken, overweeg dan de volgende stappen.

  1. Geniet van de unieke. Bad boys vallen op omdat ze uniek zijn. Misschien hebben ze een ongelukkig leven thuis of in de buurt risiconemer. De slechte jongens hebben meestal iets waard rebelleren tegen. Als je waarderen en interesse tonen in de unieke of het muziek, boeken, kunst of gewoon ergens in de buurt, kunt u een nieuwe manier voor hem om te rebelleren.
  2. Neem een kans. Je moet de slechte jongens aandacht te krijgen dus neem een kans. Als u een atleet, maken dat prachtige overgang naar een doelpunt als hij kijkt. Of spreken in de klas met een radicaal idee toen hij in de buurt is. U zal opvallen.
  3. Laat je zelfvertrouwen show. Een zelfverzekerde meisje trekt de slechte jongens, omdat ze het meest bereid om een risico te nemen en de norm buck. Laat je zelfvertrouwen tonen en stoppen zich te verschuilen achter je vrienden. Wees bereid om hem of zijn vrienden te benaderen. Wees er trots op dat uw eigen unieke persoonlijkheid en interesses te tonen.
  4. Weigeren een menigte te volgen. Slechte jongens hebben minder kans om de trends te volgen. Hij beschouwt waarschijnlijk de "in" menigte niet waard zijn inspanning. Vergeet niet dat de slechte jongen is in opstand, dus hij werkt hard niet te passen inch Probeer niet moeilijk om een deel van de populaire reeks zijn wanneer u probeert om een slechte jongen te trekken.
  5. Neem zijn aandacht met een glimlach. Slechte jongens zijn niet gewend om het object van belang, tenzij het komt van bad girls. Beschouw hem een lieve glimlach gereserveerd alleen voor hem. Je zou gewoon een schok hem in aandacht.
  6. Sta op tegen hem. Als je eenmaal zijn aandacht, kan hij proberen te halen op je of je te plagen. Vaak gebeurt dit wanneer u opknoping uit met een groep vrienden. Hij probeert je enkel uit. In plaats van het gevoel nerveus, het negeren van zijn pogingen om verbinding of gewoon zijn beledigingen, direct reageren. Neem dan een adem opkomen voor jezelf. Hij zal waarderen uw wervelkolom.
  7. Wees bereid om een risico te nemen. Zodra je een slechte jongen aandacht en interesse, zal hij proberen om u te verleiden. Als u wilt dat een slechte jongen, je moet open staan voor het nemen van risico's. Of hij biedt u een ritje op de rug van zijn motorfiets of een wandeling in het bos, moet u overwegen het risico. Doe niets dom of buiten je comfort zone, maar overwegen om een berekend risico en plezier hebben met een slechte jongen.

Slechte jongens kunnen een ontploffing worden

Hoe maak je een slechte jongen te trekken. Geniet van de unieke.
Hoe maak je een slechte jongen te trekken. Geniet van de unieke.

Slechte jongens kunnen een ontploffing zijn. Volg deze stappen en je zal het oog van uw lokale slechte jongen te trekken. Verwacht niet om hem te houden voor lang, maar u kunt zijn aandacht genieten terwijl je het hebt.