E2y

Hoe maak je een slang kooi maken

Een slang, afgezien van dat een dier van het wild, is een huisdier voor sommige. Als u een van deze mensen die slangen in huis te hebben, kunt u een slang kooi voor uw huisdier te maken. Een slang kooi is een manier om te laten zien hoeveel u zorg voor uw huisdier. In tegenstelling tot andere gedomesticeerde dieren, slangen brengen kwaad als ze verstoord. Vandaar dat het maken van een slang kooi zal niet alleen huis en bescherm uw slang, maar ook helpt u andere mensen beschermen tegen slangenbeten.

Hoe maak je een slang kooi maken. Selecteer de bouwmaterialen.
Hoe maak je een slang kooi maken. Selecteer de bouwmaterialen.

De bouw van een slang kooi is een eenvoudig en een zeer bevredigend project. Hier zijn de manieren om een kooi te maken voor je slang:

  1. Onderzoek doen. Er zijn verschillende variëteiten van slang ter wereld. Elke soort vereist andere aandacht. Je moet de experts (zoals dierenartsen) raadplegen om de behoeften en voorkeuren van je slang kennen. U kunt ook surfen op het internet om meer informatie te verzamelen. Boeken kunnen ook bruikbaar zijn in deze taak. Snake eigenaars kunnen ook goede bronnen van informatie.
  2. Maak een plan. Geef een schets voor uw plan. Uw schets zal u helpen bepalen van de materialen die je nodig hebt in het bouwen van je slang kooi. Schrijf alle materialen die nuttig zal zijn voor je slang kooi. Uw lijst kan verlichting alsmede matten voor je slang.
  3. Selecteer de bouwmaterialen. Uitstekende materialen voor slang kooi zijn: MDF, melamine, en triplex (waterdichte). Zorg ervoor dat uw gekozen materialen kan houden vocht en houden warmte binnen. U kunt ook gebruik maken van een aquarium voor kleinere slangen.
  4. Denk aan de ruimte. Als je slang zal groeien tot een enorme omvang, moet je een grotere kooi voor het te ontwerpen. U kunt dit doen om te voorkomen dat het bouwen van een andere slang kooi in de toekomst. Space management zal ook verzekeren dat uw slang is comfortabel in de kooi.
  5. Controleer de locatie van de kooi. Beslis of u de kooi zetten binnen of buiten uw huis. Bedenk dat de meeste van de tijd, slangen liever alleen zijn en niet gestoord wilt worden.
  6. Kies het type deur. De deur zal zorgen voor een gemakkelijke toegang tot je slang kooi. Een schuifdeur is geschikt als je niet genoeg ruimte in uw huis te hebben. Sommige slang eigenaren de voorkeur ook daling deuren.
  7. Beveilig de mat. Boor een aantal gaten aan de achterzijde van de kooi. De gaten zullen nuttig zijn bij het plaatsen van elektrische snoeren in de kooi op een verwarmingsmat hechten. Gebruik een tape of melamine aan de mat veilig in de kooi. U kunt waterschade te voorkomen door het gieten van siliconen omheen.
  8. Breng verlichting gereedschap samen. Leg het licht op de bovenkant van de kooi. Zorg ervoor dat het licht niet zal vallen zodra je slang is binnen. U kunt de positie van het licht te beveiligen met behulp van een lip en / of een capuchon. Deze tools helpen u verlichting snoeren verbergen.
  9. Verhoging van de veiligheid. De meeste slangen zullen proberen om hun kooien te ontsnappen. Meestal zal slangen deksels duwen om deuren te openen. Om een ontsnapping te voorkomen, zorgen voor een schuifdeur slot en zware deksel voor uw deuren.

U bent klaar

U bent klaar. Dubbele controle van het licht, mat, en de veiligheid van uw slang kooi. Als alle elementen goed werken, kunt u nu introduceren je slang naar zijn nieuwe thuis.