E2y

Hoe maak je een Singapura kat te identificeren

De Singupura kat is afkomstig uit Singapore

De Singupura kat is afkomstig uit Singapore. Het is een zeldzaam ras. Het is ook meer de volksmond bekend als de afvoer kat. Waarom? Want afgezien van roaming rond de schuilplaatsen en wildernis van Singapore, maar gedijt ook in de riool. Ze zijn nog steeds vrij zeldzaam in de Europa, maar onlangs, een aantal van hen zijn geïmporteerd. Als je een katachtige minnaar en u denkt van het hebben van uw eigen Singapura kat, hier zijn enkele richtlijnen om een echte te identificeren:

Hoe maak je een singapura kat te identificeren. Opmerking de werkelijke grootte.
Hoe maak je een singapura kat te identificeren. Opmerking de werkelijke grootte.
  • Opmerking de werkelijke grootte. Ja, de Singapura kat is echt verkleinwoord. In feite is het de kleinste kattenras. Het wordt alleen maar naar zijn originele grootte te bereiken met 2-jarige leeftijd. Een volwassen mannelijke Singupura kat kan wegen tussen de 6 en 8 pond. Ondertussen, een volwassen vrouw, tussen 5 en 6 pond.
  • Bekijk haar lichaam type. De Singapura kat heeft een ingebouwde compacte,. Het beweegt heel krachtig. De benen zijn ook sterk. Het kan goed springen.
  • Let op de gelaatstrekken. De Singapura kat heeft een ronde kop. Zijn neus is relatief kort. Het heeft ook een kleine snuit, terwijl de kin is zeker prominent. De oren zijn opvallend puntig en groot, uitlenen een waarschuwing look. Zijn ogen zijn te onderscheiden, ook. Zijn ogen zijn briljant, dramatisch gecompenseerd door mascara-achtige markeringen. De kleuren van de ogen varieert van hazelnoot, goud, koper, naar celadon groen.
  • Onderzoekt de kleur. De Singapura kat heeft maar een verschillende kleur. Het heeft een sable bruin tikkende die zowel warm en rijk. De tikkende ligt op een ivoren achtergrond. De tikkende heeft ook invloeden van gele tinten te vinden op de onderzijde. De gele tinten lijken te vervagen en kan worden vergeleken met uw sepia foto's.
  • Bestudeer zijn haar. De Singapura kat heeft een M-vormig tabby. Je kunt last van op haar voorhoofd. U kunt ook zien de vele bars, recht op de knieën, op de rug van haar benen. Wanneer u probeert de vacht met behulp van uw hand te poetsen, je voelt de vacht. Het is zijdeachtig en kort. Omdat de vacht is kort, kunt u in principe voelen dat het ligt zo dicht bij de huid. Als u regelmatig poetst zijn vacht, zeggen elke week, kunt u de vacht te houden in goede conditie. U kunt ook handige verwijder de losse haren. En als je zijn staart aanraakt, moet u zich geen knikken. De staart lengte is medium.
  • Kijk uit voor zijn persoonlijkheid. De Singapura kat is in wezen extrovert. Het kan echt nieuwsgierig. Het kan u volgen waar u ook heen wilt. Het kan ook controleren alles wat je aanraakt. Dat verschillende gedrag aangeeft intelligentie. Ook houdt wordt uitgevoerd of geplaatst omhoog. Dus, als je plaats het op uw schouder, moet het plezier hebben.

De Singapura kat is verrassend aanhankelijk

De Singapura kat is verrassend aanhankelijk. Sommige dierenliefhebbers zelfs beschrijven dat het mensgericht. Buiten dat het wordt ook samen met de andere katten vrij gemakkelijk. Je moet zeker vinden het heerlijk als het snuggles in je schoot of wanneer het begint zachtjes te spinnen.