E2y

Hoe maak je een schildpad terrarium kopen

Een goed terrarium spelt het verschil tussen een gelukkig huisdier schildpad en een dode. Door het simuleren van zijn natuurlijke omgeving, zal een schildpad in staat zijn om comfortabel te leven tot het einde.

Hier volgen enkele tips voor het kopen van een schildpad terrarium:

Hoe maak je een schildpad terrarium kopen. Kijk voor een rechts-en kleinbedrijf tank.
Hoe maak je een schildpad terrarium kopen. Kijk voor een rechts-en kleinbedrijf tank.
  • Kijk voor een rechts-en kleinbedrijf tank. Een tank mag niet in staat zijn om alle schildpadden u van plan om eigen huis, maar moet ruimte bieden aan hen als ze eenmaal groeien tot volledige grootte. Het gebied moet vijf keer de lengte en breedte van een volwassen schildpad, die rond vijf vierkante meter zijn.
  • Zoek modellen in dierenwinkels en advertenties. Dierenwinkels kunnen een paar terrariums op voorraad die de moeite waard zijn. Advertenties kunnen aanknopingspunten bieden voor nieuwe en gebruikte modellen. Als statische apparatuur, hoeft terraria niet na verloop van tijd, en je kan alleen maar een paar apparaten om het te herstellen voor uw huisdier te vervangen. Voor full-featured terraria, moet u wellicht beurzen waar fabrikanten tonen hun beste producten te bezoeken.
  • Zorg voor een deksel. Het deksel moet bestaan uit twee componenten: het voorste deel, dat is gemakkelijk te verwijderen voor dagelijks onderhoud en het achterste deel dat wordt genomen uit alleen wanneer dat nodig is. De achterzijde ook toegang tot de lamp componenten.
  • Installeer een full-spectrum fluorescerende lamp. Schildpadden hebben een grote hoeveelheid UV-straling constant goede ontwikkeling van de calcium in de schaal en botten. Als het mogelijk is, zoekt uw terrarium in een gebied dat het baden in natuurlijk zonlicht.
  • Zorg voor een filtersysteem.
  • Maak een natte en droge plaats. Niet alleen zal dit geeft uw huisdier contrasterende omgevingen die zijn natuurlijke habitat te simuleren, zal het ook helpen hem te wijzigen zijn interne temperatuur. Het natte gedeelte bevat ten minste veertig liter water.
  • Zorg voor een zonnen locatie. Zoals reptielen, schildpadden hebben geen interne thermische regulering en moeten hun interne temperaturen aan te passen door te zoeken naar plekken van alternatieve temperatuur. Installeer een zonnen licht op een klein, droog deel van het terrarium in staat te stellen aanzienlijk hogere temperaturen dan de rest te bereiken. Een schildpad moet in staat zijn om heen en weer te bewegen uit dit gebied naar zichzelf te reguleren.
  • Zorg ervoor dat de elektrische installatie is goed geïsoleerd.
  • Zorg voor een ruimte naast het terrarium voor schildpad leveringen en gereedschappen. Voedsel, reinigen van apparatuur en tijdelijke huisvesting behoren tot de nodige materialen die u nodig hebt om het leefgebied te behouden. Je moet ook alcohol voor het schrobben van down na je omgaat met je huisdieren, die kunnen allerlei bacteriën die schadelijk zijn voor mensen te dragen.
  • Beschouw het bouwen van uw eigen terrarium. Een op maat gemaakte terrarium is een eenvoudig, zo niet ingewikkelde zaak. Door de aanleg van een terrarium van de grond af en consulting handleidingen en reptielen boeken, zult u in staat om de behoeften van uw kleine reptielen vriend waarderen.

Turtle terraria kan aanzienlijke inspanning te onderhouden, maar het zien van de look van het gezicht van uw huisdier als hij gelukkig koestert onder kunstlicht zal meer dan gecompenseerd door de arbeid. Om jezelf te updaten over de laatste schildpad trends, kunt u deelnemen aan een schildpad liefhebbers gemeenschap en interactie met uw collega-reptiel liefhebbers.