E2y

Hoe maak je een schildpad leefgebied bouwen

Maak een outdoor behuizing om uw schildpad veilig te houden

Doosschildpadden maken grote huisdieren. Helaas zijn de meeste van hen zijn in aquariums worden gehouden. Schildpadden zou veel gelukkiger zijn als ze een outdoor behuizing die hun natuurlijke omgeving nagebootst gehad. Deze tips helpen u een dergelijke behuizing voor uw huisdier doos schildpad te creëren.

Stap 1

Selecteer de juiste locatie. Zoek een plek in uw tuin die een goede hoeveelheid zon ontvangt. Ochtendzon heeft de voorkeur, met schaduw in de hete middag. Het is prima als de behuizing ontvangt direct zonlicht, maar moet u plaatsen voor de schildpadden te verstrekken aan de zon te ontsnappen in de behuizing.

Stap 2

Verkrijg de materialen. Daarna is voldoende massief, onbehandeld hout moet een behuizing die tenminste 4x6 voeten maken. De zijkanten van de kast moet minstens 18 cm hoog. Je moet ook genoeg 2x2 stukken hout om een cover te maken. Gebruik gaas voor de cover, evenals onder de behuizing.

Stap 3

Hoe maak je een schildpad leefgebied bouwen. Selecteer de juiste locatie.
Hoe maak je een schildpad leefgebied bouwen. Selecteer de juiste locatie.

Een gat graven. Op basis van de metingen die u hebt besloten, een gat graven, zodat de behuizing is verzonken in de grond. Leg het gaas een paar centimeter onder de grond om de schildpadden te ontmoedigen van het graven.

Stap 4

Maak een houten frame. Gebruik van het hout dat u hebt aangeschaft, maak een houten frame rond de binnenkant randen van het gat. Beveilig het hout op de hoeken met een roestvrijstalen hoekplaten.

Stap 5

Bekleed de bodem van de behuizing met een substraat materiaal. Je kunt een mengsel van teelaarde en mos, evenals schors en grasresten gebruiken. Dit zal de schildpad laten graven onder de schors en grasresten.

Stap 6

Maak een outdoor behuizing om uw schildpad veilig te houden. Verkrijg de materialen.
Maak een outdoor behuizing om uw schildpad veilig te houden. Verkrijg de materialen.

Vul de behuizing met plaatsen om te verbergen. Je wilt de schildpadden om plaatsen te verbergen en schaduw hebben. U kunt vervaardigd halve boomstammen of stukken schors rust op boomstammen of rotsen te gebruiken. Schildpadden kunnen ook gebruik maken van de bast en het hout om hun territorium te verkennen. Plaats een ondiepe pan met water in de behuizing zodat de schildpadden kunnen klimmen in en uit de pan, maar niet te worden volledig ondergedompeld.

Stap 7

Zet voedsel in de kast. Place sla, eetbare kruiden, en andere greens in de behuizing. U kunt zelfs aardbeien en tomatenplanten in stoppen, maar moet u ze niet zijn behandeld met bestrijdingsmiddelen.

Stap 8

Sluit de 2x2 stukken hout om een dekmantel voor de behuizing te creëren. Gebruik een nietpistool om het gaas hechten aan de 2x2s, die zal fungeren als dekmantel voor de pen. Gebruik scharnieren om het deksel te hechten aan het houten frame. Dit zal andere huisdieren en mogelijke roofdieren uit de behuizing. Het zal ook de schildpadden in de kast je zo hard gewerkt om te creëren houden.