E2y

Hoe maak je een romantische verjaardag te plannen

Of u nu samen al tientallen jaren of slechts enkele maanden

Of u nu samen al tientallen jaren of slechts enkele maanden, niets zegt ik hou van je dan de tijd neemt om een romantische verjaardag te plannen. Niet alleen geven haar een geschenk dan eten. Doe je best uit te brengen van de hopeloze romanticus in u en komen met een romantisch diner, dat is een voor de boeken. Ideeën nodig? Probeer een van deze.

  • Doe een countdown. Een week (of een maand als je het aankan) voor haar verjaardag, beginnen verrassen haar met weinig tokens en nota's aan uw affectie te tonen. Uw eerste noot moet haar laten weten dat het aftellen naar haar geboorte-dag is begonnen. Koppel hem aan een klein teken en laat het waar ze gemakkelijk zien. Schrijf uw plannen voor elke dag. Op deze manier kunt u het verzamelen van de materialen, kleine penningen en iets anders dat je nodig hebt om dit unieke plan te trekken. De romantische gebaren kan van alles zijn dat ze niet zullen verwachten zijn. Niet te groot hoor. Je moet de grote gebaar te verlaten voor de daadwerkelijke haar verjaardag.
  • Geef haar coupons. Een variant van de vorige suggestie zou worden gifting haar met aflosbaar coupons. Elke coupon moet bevatten dat je meestal niet doen, maar graag zou willen doen voor haar. Kan bijvoorbeeld een coupon zeggen: "Dit geeft u recht op een 15 minuten voetmassage." Een ander kan hebben "Dit geeft u recht op een picknick onder de sterren" of "Redeem dit een persoonlijke meid voor de dag te hebben." Dat meisje is, oke? Plaats de aflosbare kaarten in een doos, cadeaupapier het en laat het in haar auto of stuur het naar haar kantoor. Vergeet niet om een vervaldatum op alle coupons die moet de dag voor haar verjaardag. Op haar werkelijke verjaardag, hebben een uitgebreide, romantische dag gepland.
  • Loop down memory lane. Het is haar verjaardag dus terug te brengen haar favoriete jeugdherinneringen. Vraag haar ouders of broers en zussen wat zij leuk om te doen als een kind. Vraag hen over haar favoriete voedsel, snoepjes, drankjes, plaatsen om te bezoeken, boeken te lezen, en de muziek of films. Probeer om samen te komen als een groot deel van haar favoriete dingen. Pak een lunch met al haar favoriete eten en drinken en breng dit naar een plek die ze gebruikt om lief te bezoeken. Het kan de dierentuin, pretpark, meer of het park. Speel haar favoriete muziek, terwijl in de auto. Om de dag klap op de vuurpijl, kijk haar favoriete film in bed. De hele dag is over het maken van haar het gevoel dat kind (of tiener) opnieuw. Ze zal waarderen alle moeite die u in herinnering haar van gelukkige herinneringen.
  • Doe iets uit het gewone. Je mag niet Casanova, maar uw liefde voor haar kan zeker je veranderen in haar romantische lood. Waarom niet schrijven haar een gedicht? Of beter nog, giet je hart uit in een mooi vel papier en laat haar weten wat de relatie voor jou betekent. Vertel haar je hoop en dromen voor jullie beiden en wat je bereid bent te doen om ze te laten gebeuren. Plaats de letter op een ontbijt op een dienblad u bereid voor haar of stuur het naar haar, samen met de meest prachtige arrangement van bloemen kunt u mogelijk kopen. Haar hart zal zeker smelten zodra ze leest je beroep van liefde en toewijding.
Hoe maak je een romantische verjaardag te plannen. Loop down memory lane.
Hoe maak je een romantische verjaardag te plannen. Loop down memory lane.

Bij het plannen van een romantische verjaardag iets uit het gewone. Een goed geplande, goed gedacht verjaardag zal duidelijk laten zien hoeveel je aanbidden en van haar houdt.