E2y

Hoe maak je een romantische bruiloft voorstel te maken

Hoera! Je hebt eindelijk besloten om de sprong te wagen en hebben de ene persoon die je wilt je hele leven doorbrengen met. Nu, wat is de meest romantische manier om te zeggen: Wil je met me trouwen? Vergeet niet dat een huwelijk voorstel niet hetzelfde is als een zakelijk voorstel. En, hoewel een recht toe recht aan, knielen-op-een-knie soort voorstel is veilig, kan u een meer memorabele en spannende manier om deze speciale dag te markeren vinden.

We weten het wat en het waarom: Een huwelijk voorstel (wat) omdat je zo verliefd (waarom) met je partner. Hoe zit het met wanneer, waar en hoe?

  1. Wanneer - Bepaal wanneer u wilt stellen. Zal het op kerstavond? De verjaardag van je eerste date? Misschien is haar verjaardag? Vergeet niet, doe je het voorstellen, dus het moet een dag waarvan je denkt dat zou zijn bijzonder en belangrijk zijn voor jullie beiden zijn.
  2. Waar - Waar wil je de vraag pop? Op een boot, aan het strand, in een iglo of thuis? De plaats is belangrijk omdat het zet de toon voor het voorstel.
  3. Hoe - Hier is waar je creatief. Hoe denkt u? Welk formaat gebruik je: mondeling als schriftelijk? Wilt u spontaan te zijn of dingen op te schrijven om je gedachten (maar niet noodzakelijkerwijs lezen van je aantekeningen) te verzamelen?

Geen ideeën nog

Hoe maak je een romantische bruiloft voorstel te maken. Geen ideeën nog.
Hoe maak je een romantische bruiloft voorstel te maken. Geen ideeën nog.

Geen ideeën nog? U kunt mensen vragen om jullie beiden te sluiten voor advies. Maar, in gedachten houden dat te veel mensen weten over uw plannen misschien niet een wijs besluit. Iemand kan niet in staat zijn om uw geplande voorstel een geheim te houden. Waarom niet onderzoeksartikelen online op monsters van het huwelijk voorstellen. Maar uiteindelijk, alles wat je hoeft te doen is om na te denken over wat is speciaal voor jullie beiden met vrienden (plaatsen, gebeurtenissen, dingen) en een romantisch voorstel van daar uit te werken.

De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent alleen gebonden aan uw creativiteit. Hier zijn een paar ideeën:

  • Als je ontmoet op een marathon vorig jaar, waarom dan niet voor te stellen bij de volgende marathon?
  • Als ze graag koken, waarom dan niet terug te keren de gunst en voor te bereiden haar eten (niets te werken als je niet al te wendbaar in de keuken) en voorstellen direct na het dessert.
  • Speel een speurtocht in het park met u en de ring op de laatste schuilplaats.
  • Uw partner is een hondenliefhebber? Geef haar een puppy met de ring en het bord "Wil je met me trouwen" opknoping op halsband van de hond. Wees bereid om de pup samen te brengen.
  • Natuurlijk is er de "traditionele" ring in de champagne glas formaat van voorstellen. Hoewel Kijk uit, hoeft u niet wilt dat uw partner het doorslikken van de ring.
Hoe maak je een romantische bruiloft voorstel te maken.
Hoe maak je een romantische bruiloft voorstel te maken.

De RING. De verlovingsring is in het midden van het voorstel. Of het nu een 5 karaat diamanten ring, je oma's trouwring, of een stuk speelgoed ring van een doos cornflakes, wat belangrijker is is dat je te geven als een teken van uw onsterfelijke liefde. Op de dag van het voorstel, zorg ervoor dat je best uitzien. Relax, haal diep adem, en vergeet niet dat als ze echt de juiste is, niets mis kan gaan.

Een huwelijk voorstel is waarschijnlijk de meest zenuwslopende type voorstel dat u ooit zult doen. Vergeet niet dat alles wat je zegt of doet, het recht zouden moeten komen uit het hart. Veel succes!