E2y

Hoe maak je een roestvrij stalen vogelkooi maken

Als u een nieuw huis voor uw vogel

Als u een nieuw huis voor uw vogel, de beste optie is een roestvast vogelkooi. Een roestvrij vogelkooi geeft u het gemak van schoonmaken. Het is duurzaam en stijlvol. Roestvrij vogelkooien komen in verschillende kleuren en verschillende designs. De beschikbare kleuren zal zeker overeenkomen met uw kamer.

Schoonmaken van het huis van een vogel is inderdaad een vervelende taak

Schoonmaken van het huis van een vogel is inderdaad een vervelende taak. Het gaat ook om gedoe zoals zorgen over roest en het controleren op lakschade. Deze zorgen worden gewist met behulp van een roestvrij stalen vogelkooi. Een roestvrij kooi kan een goed idee zijn, maar de prijzen van deze vogelkooien zijn vaak schandalig. Als je niet genoeg geld om er een te kopen, kunt u uw eigen RVS vogelkooi te bouwen. Hier zijn de stappen om een roestvrij stalen vogel kooi te bouwen:

  1. Snijd banden van staal naar de basis van je kooi te maken. Zorg ervoor dat u een totaal van zes staanders meten van een door twee door zes meter.
  2. Snijd de rails. Je moet dertien stukken met een afmeting van zes meter voor de top als de bodem, en een voor het kozijn top. Zorg ervoor dat de stukken voor het kozijn maatregel tweeëntwintig centimeter in lengte, met een zestig graden voor elk uiteinde. Nu heb je een zijpaneel. U zult zes zijpanelen nodig.
  3. Als u uw zijpanelen, hechten zowel de boven-en de onderkant spoor naar elke staander stuk. Je mag waterdichte lijm alsook pluggen te gebruiken om goede resultaten te zien. Zorg ervoor dat de bovenste rail is bevestigd met de rechtopstaande stuk, terwijl de onderste rail wordt bevestigd aan de velg. Kies nu een zijde van het paneel. Bevestig extra rails meet drie meter. Dit nieuw gebouwde rail zal dienen als de deur.
  4. Nu dat u uw zijpanelen hebt voltooid, kunt u nu vormen een zeshoek kader. Bij de voltooiing van deze taak, gebruiken waterdichte lijm en een plug.
  5. Nu, je het meten van de afstand van tegengestelde staanders. U kunt nu snijd twee sparren. De spar wordt ingevoegd tussen de staanders. Gebruik fir de boven-en onderkant. Om meer steun te voegen, voeg kruis stukken in een negentig graden boog aan de onderkant.
  6. U kunt nu hechten twee rechtopstaande stukken met het zijpaneel naar een opening voor de deur maken. Boor gaten in de deur rail en zet de gaten met behulp van houtschroeven.
  7. Nieten gaas op het raamwerk. Gebruik stalen gaas. Het wordt aanbevolen dat u stalen gaas kopen op rollen en gewoon knippen. Zorg ervoor dat er geen resterende scherpe randen in de kooi van de vogel. Vergeet niet de mesh uit te snijden voor het openen van de deur. Nu, trim de maas.
  8. Maak een frame voor je deur. Nieten van de mesh. Snijd de resterende mazen.
  9. Nu dat uw deur in orde is, monteer de scharnieren. Waar hang je de scharnieren is gebaseerd op uw voorkeur, maar het is een goed idee om ze op te hangen ten minste drie centimeter van de bovenkant en de onderkant van de deur.
Hoe maak je een roestvrij stalen vogelkooi maken. Nieten gaas op het raamwerk.
Hoe maak je een roestvrij stalen vogelkooi maken. Nieten gaas op het raamwerk.

Gefeliciteerd! U hebt nu uw vogelkooi!