E2y

Hoe maak je een realistische achtergrond voor een rif aquarium ambacht

Het krijgen van een aquarium

Het krijgen van een aquarium, vullen met water, het toepassen van de bodem, waardoor vissen, om sommige koralen en kleine varens, en ten slotte, het installeren van sanitair. Het lijkt erop dat je al een werkende aquarium, maar hoe komt het dat ziet er niet uit alsof het is een mooie aquarium? Je zou kunnen hebben gemist een groot deel van de puzzel, en nog veel meer mogelijk dat je misschien een van de belangrijkste decoraties voor uw aquarium, de achtergrond hebt gemist.

Het maken van een achtergrond voor uw aquarium zal altijd afhangen van hoe je zou willen dat het eruit. Van cut-outs op papier snijden, alles kan mogelijk worden gemaakt. En als je ooit behoefte aan een gids die je zou kunnen volgen om ervoor te zorgen dat u niet uw kostbare tijd te verspillen het maken van een achtergrond en besparen veel geld, dan ben je aan het lezen bent de juiste gids, mijn vriend. Dit zal verder helpen over hoe je een grote achtergrond maken voor uw aquarium, indien correct gevolgd:

Hoe maak je een realistische achtergrond voor een rif aquarium ambacht. Het krijgen van een aquarium.
Hoe maak je een realistische achtergrond voor een rif aquarium ambacht. Het krijgen van een aquarium.

Zorg ervoor dat u de zijkanten en het achterste gedeelte van uw aquarium correct te meten. Start het meten van de achterkant van het aquarium met behulp van een stalen band of een meetlint. U kunt de zijkanten en niet een achtergrond voor hen. De achtergrond die u maakt zal altijd afhangen van uw voorkeur. De vorm en de grootte van het aquarium variëren dus zorg ervoor dat je de perfecte maat voor het.

Maak de basis achtergrond door het snijden van een groot stuk papier dat precies past het achterste gedeelte van uw aquarium. Je kunt zowel een zwart of donker blauw papier op de achtergrond look net alsof het echt is. U kunt ook gebruik maken van een papier dat heet reflecterende papier. Het geeft een geweldig effect aan uw aquarium ook.

Knip stukjes van een aantal zee of aquarium-gerelateerde foto's. Zoals koralen, vissen, of zee-planten om het meer realistisch. Plak ze op uw basisstation papier met behulp van lijm en laat deze eerst drogen voordat u uw basispapier aan de achterkant van uw aquarium.

Schik ze alsof ze zouden echt uit

Schik ze alsof ze zouden echt uit.
Schik ze alsof ze zouden echt uit.

Schik ze alsof ze zou kijken echt. Zet de foto's die u hebt geknipt naar de plaats waar je zou willen dat ze plaatsen - zolang het echt uit ziet. Er is niet zoiets als koralen stroomt uit de zee.

Start het kappen van de overtollige delen van het papier om het meer netjes en nog veel meer toonbaar. Breng vervolgens wat water-resistant tape, zodat uw achtergrond meer plakt.

Om je achtergrond te voorkomen van het krijgen van nat, dan kunt u ook gebruik maken van plastic folie en overlappen het naar je achtergrond.

De geweldig idee op het creëren van je eigen achtergrond is dat je altijd kunt wijzigen hoe het eruit ziet alsof elke keer. Zolang je je materiaal en een aantal in het water levende-gerelateerde tijdschriften bij je hebt, kun je gewoon knippen langs en plakken en maak een geheel nieuwe en frisse achtergrond. U kunt ook zoeken naar het water levende-gerelateerde websites waar je kunt krijgen een paar foto's dan ze af te drukken en plak ze op je achtergrond ook. U kunt ook vragen om hulp van je vrienden en familie en maak een prachtig uitzicht op zee-achtige achtergrond. Geniet van uw nieuwe achtergrond!