E2y

Hoe maak je een ragdoll kat te identificeren

Een Ragdoll is een soort van gedomesticeerde kat die bekend staat om zijn extreme volgzaam temperament. Dit gedrag heeft zijn naam de "Ragdoll", waaruit hij automatisch gaat slap en zijn hele lichaam wordt ontspannen wanneer worden behandeld of vervoerd, vrij veel als een pop als je het op te rapen. Dit kattenras is relatief nieuw. In 1960 Ann Baker begonnen met deze prachtige kat ontwikkelen van een hybride en zuiver ras ouders. Vanwege de niet-exclusiviteit van de genen, toont weinig gezondheidsproblemen vergeleken met zuiver veroorzaakt dieren. Dit omvat de enorme omvang van zijn grootte. Het is eigenlijk een van de grootste en meest gespierde kattenrassen vandaag bekend. In feite is het Guinness Book of Records officieel erkend als 's werelds grootste kat. Het identificeren van het kan een beetje lastig zijn in het bijzonder voor het ongeoefende oog, maar maak je geen zorgen. Deze tips kunnen je helpen met bepalen deze schattige harige kat. Lees verder om meer te leren!

  • Een mooie verschijning. De Ragdoll kat heeft een stevige behuizing die is ingekapseld met een groot frame. Het heeft een goed geproportioneerd benen en poten. Het is beroemd om zijn strakke blauwe ogen. Hoewel deze Kitty is altijd verward met de andere kattenrassen, zoals de Heilige Birmaan, de eenvoudigste manier om een Ragdoll te onderscheiden van anderen is door te kijken naar de omvang en de wit-gekleurde kin.
  • Een pop-achtig gedrag. Je kunt een kat Ragdoll positief te identificeren door picking it up. Een Ragdoll gaat automatisch mank. Als het beweegt te veel, dan wat je bij je hebt is niet een Ragdoll op alle.
  • De levensgenieter vacht. Dit kitten heeft een gemiddelde lengte te lange jassen. Het is zacht en pluizig vooral omdat het niet hebben dus geen ondervacht, waardoor de vacht steken uit zijn huid. Het komt in een verscheidenheid van kleuren. Dit geldt ook voor afdichting, chocolade, vlam, blauw, lila en crème. Het komt ook in verschillende patronen, zoals puntige (kleur donkerder op de neus, oren en poten), mitted (zoals aangepunt doch hebben een opvallend witte streep op de buik en kin) en bicolor (heeft een omgekeerde V op het gezicht, witte benen, buik en terug).
  • Een enorme omvang. Een Ragdoll staat bekend om zijn enorme omvang! Een volwassen Ragdoll weegt een minimum van 12 pond en een maximum van 20. Deze kat is zeker een van de grootste en zwaarste kattenrassen vandaag.
Hoe maak je een ragdoll kat te identificeren. Een mooie verschijning.
Hoe maak je een ragdoll kat te identificeren. Een mooie verschijning.

Dit zijn de dingen die je moet doen om effectief te weten of wat u zoekt op is inderdaad een Ragdoll kat. Hoewel dat deze kat een dikke bontjas heeft, het heeft eigenlijk geen ondervacht dus het werpt zeer licht en het is uiterst gemakkelijk te onderhouden. Toch zou het geen kwaad als je bruidegom zijn luxueuze vacht door regelmatig poetsen minstens 3 keer per week. Een Ragdoll kat is strikt een overdekt kitty vooral omdat het een zeer zachtmoedig temperament en niet-agressieve aard. Zorg ervoor dat u altijd dit in gedachten houden. Nu, wat wacht je nog op? Start het controleren van deze zeer eenvoudige tips om een echte Ragdoll kat te allen tijde! Veel succes en veel plezier!