E2y

Hoe maak je een python te identificeren

Een python

Een python, of anderszins bekend zijn oorsprong Pythonidae, is een niet-giftige slang die wordt gevonden in delen van de wereld, zoals Azië, Afrika en Australië. Intimiderend gezicht, de python familie behoren tot de grootste slangen ter wereld. In de afgelopen twintig jaar of zo, hebben pythons zijn gedocumenteerd in Everglades National Park in Florida. Als je nieuwsgierig bent naar wat er uit ziet en hoe het zich gedraagt, lees dan verder. Hieronder vindt u tips over hoe u kunt goed identificeren van een Python als je er een.

Hoe maak je een python te identificeren. Pythons zijn nu verschijnen op meer plaatsen over de hele wereld.
Hoe maak je een python te identificeren. Pythons zijn nu verschijnen op meer plaatsen over de hele wereld.
  • Uiterlijk. Een python is een prachtig gezicht om te zien. Het is groot en een volwassene kan groeien tot 33 meter in lengte. Zijn huid is gecamoufleerd in kleur te laten assisteren bij de jacht op zijn prooi. De gebruikelijke kleuren voor deze reptielen zijn bruin en groen, met patronen in de huid. Bovendien een python ook tanden aan de voorzijde van de kaak. Dit heet een premaxilla.
  • Gedrag. Er is geen twijfel dat pythons zijn roofdieren. Ze liggen op de loer, anticiperen op hun prooi aan te komen alvorens hun verhuizing. Tijdens deze periode, lagen ze op de loer absoluut stil totdat er een slachtoffer voorbijkomt. Zij zullen over het algemeen voorkomen dat mensen, al zijn er meldingen van mensen die aangevallen en geconsumeerd door pythons. Dit is waarom is het verstandig om gebieden waarvan bekend is dat pythons in hen te voorkomen, vooral als er kinderen bij betrokken. Soms zal het blote oog niet gemakkelijk ter plaatse een python, want het is een uitstekende roofdier, zelfs met de omvang ervan. Het kan mengen met de omgeving, waardoor een nog gevaarlijker voor u of een kind dat in de buurt van een python.
  • Voedingspatroon. De manier waarop een python aanvallen zijn prooi is door middel van beklemming. Wanneer een scheef haar spoelen rond het slachtoffer, wat het proces doet is het voorkomt dat de prooi van de ademhaling. Dit resulteert in de dood door stikken. Het is een gemeenschappelijke overtuiging dat een python zijn prooi die het gevolg zijn dood als, gepopulariseerd door de film Anaconda en het vervolg verplettert. Dit is echter onjuist. Uit onderzoek blijkt dat ten prooi, wanneer heel door te slikken, niet eens vervormd tijdens de tijd van zijn dood. Pythons zijn gekend om katten, herten, gazellen te eten en sommige rapporten suggereren dat pythons zijn bekend om nijlpaarden consumeren ook.

Pythons zijn nu verschijnen op meer plaatsen over de hele wereld

Pythons zijn nu verschijnen op meer plaatsen over de hele wereld. Hoewel sommige jacht deze reptielen voor game of voedsel, zijn er nog wetten die deze crawlers te beschermen. Jagen ze in de meeste delen illegaal, en gevaarlijk. Het beste voor u te doen is gewoon voorkomen dat er een python als je ooit tegenkomt een. Hoewel het is niet giftig, kan de spoelen wikkelen om je heen in het knipperen van een oog en vernauwen je tot de dood. Zoals gezegd, zal het alleen aanvallen als het voelt dat het wordt bedreigd of in gevaar gebracht. Tot slot kunt u nu gemakkelijk identificeren van een python als je er een ziet. Vergeet niet om je afstand te houden en veilig verblijf te allen tijde. Veel succes!