E2y

Hoe maak je een prachtige bruiloft met een klein budget hebben

Nu u een datum voor uw bruiloft te stellen

Nu u een datum voor uw bruiloft te stellen, is het tijd om plan. Het plannen van een bruiloft vergt veel voorbereiding en stress. Het is niet eenvoudig om een bruiloft te plannen vooral als u werkt met een klein budget. Er zijn echter een aantal manieren voor u om op te slaan terwijl het houden van onze plannen en hebben een prachtig bruiloft in de fractie van wat het normaal zou kosten. Neem een kijkje bij enkele van de ideeën.

Hoe maak je een prachtige bruiloft met een klein budget hebben. In plaats van meer dan duizend dollar uitgeven aan een bruidsjurk.
Hoe maak je een prachtige bruiloft met een klein budget hebben. In plaats van meer dan duizend dollar uitgeven aan een bruidsjurk.
  1. In plaats van meer dan duizend dollar uitgeven aan een bruidsjurk, gebruiken het internet om te zoeken naar winkels die bruidsjurken, accessoires, smokings en bruids partij jurken huren. Sommige van deze bruidsjurk verhuur winkels bieden pakketten voor degenen bruiden die op een begroting. Met de economische neergang, het huren van een zeer praktische optie. De meeste van de mannen in uw huwelijkspartij huurt hun smokings. Tenzij je wilt uw toga te houden om sentimentele redenen, een huren. Neem een kijkje op de opties die op de Rent A Bruidsjurk website.
  2. Beschouw het lenen van de trouwjurk van een familielid of goede vriend die bereid zullen zijn te lenen u hun jurk. Als ze weten dat je op een budget dat ze misschien te graag om u te helpen. Ontvang een familie en vrienden om je de bron van een trouwjurk te helpen. Hopelijk kunnen ze er een vinden die je past met minimale aanpassingen.
  3. Kijk voor een bakkerij, die goed taarten maakt, en vragen of ze kunnen uw bruidstaart bakken. Ze zullen goedkoper zijn dan die winkels die gespecialiseerd zijn in maatwerk taarten voor alle gelegenheden. Er kunnen ook iemand in uw familie of een van je vrienden of vriend van een vriend die houdt van bakken aan. Ze zal je minder dan wat je kunt verwachten te betalen als u uw taart bestellen bij een patisserie.
  4. Maak je eigen uitnodigingen met behulp van uw computer en printer. Kijk voor huwelijksuitnodiging van verschillende sites en nemen de functies die u aantrekkelijk en maak je eigen. Er zijn eenvoudige computerprogramma's die zullen helpen bij het maken huwelijksuitnodigingen. Koop voorraad kaarten van de hobbywinkel en een aantal accessoires zoals linten, glitter en kleine satijnen bloemen.
  5. Krijg de hulp van uw bruidsmeisje en bruidsmeisjes en doe de bloemen zelf. Kies uw motief en bestel de bloemen die gemakkelijk te hanteren. Kijk voor bruidsboeket en bloemstuk monsters in het web. Sommige websites zijn stap-voor-stap instructies over het maken van professionele boeketten en arrangementen te creëren.
  6. Kies unieke items die u kunt goedkoop kopen en gebruiken deze als centerpieces in plaats van de traditionele bloemstukken. Bloemen kan kostbaar zijn vooral als deze worden geïmporteerd of zijn hot-house bloemen. Squat kaarsen in verschillende hoogte in jouw kleur motief gegroepeerd zijn met een aantal stenen of wit zand kan interessant zijn centerpieces.

Het loont om veel onderzoek te doen om te onderhandelen winkels en alternatieve items die je kunt krijgen voor een lagere prijs te vinden. Lager geprijsde artikelen niet noodzakelijk dat ze ondermaats zijn. Er zijn verschillende winkels die reproductie bruidsjurken die kunnen worden gehuurd of geprijsd veel lager dan op maat gemaakte degenen verkopen. Het creëren van een prachtige bruiloft is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de hoeveelheid tijd die je investeert in het zoeken naar de juiste items.