E2y

Hoe maak je een postorder bruid te kopen

Mail order brides zijn een realiteit zo veel als ze zijn een trend

Mail order brides zijn een realiteit zo veel als ze zijn een trend. Maar ieder zijn eigen, toch? Als u wilt de vrouw van uw dromen online ontmoeten, zijn er noodzakelijke procedures ingevoerd om de bescherming en het welzijn van vrouwen te verzekeren. Niemand is vrijgesteld van deze en je hebt om deze juridische stappen te volgen.

  • Zoek een internationale dating website of betrouwbaar agentschap. Duizenden van toepassing op internationale dating websites of instanties te vinden zich een geschikte partner. Dit is ook de veiligste en meest legale manier van het verkrijgen van een postorder bruid. De dating website en professionals fungeren als de derde partij tussen potentiële partners. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het waarborgen van het welzijn van de vrouwen en het screenen van de achtergronden van de aanvragers grondig. Er zijn een aantal links die u hieronder kunt bekijken.
  • Meld je aan voor de online dating website of een agentschap van uw keuze. Inschrijven betekent meestal dat er een substantiële vergoeding betrokken te dekken voor de matchmaking en andere diensten u wilt maken. In sommige gevallen moet u zich aanmelden met uw credit card info in de aanslag. Sommige bieden een eerste gratis proefversie voor dertig dagen, maar daarna zal vereisen dat u een vergoeding betalen om verder te gaan met hun diensten. Kosten kunnen variëren van 30€ tot 225€ meer of minder.
  • Maak uw profiel. Dit kan het gemakkelijkste deel zijn aangezien het draait allemaal om het bevorderen van jezelf, net zoals u zou doen in een social networking site zoals Facebook. Zodra u zich heeft aangemeld, klikt u op de koppeling die vereist dat u te maken uw profiel. Vul je profiel pagina met alle benodigde persoonlijke informatie. Beschrijf jezelf, je prestaties, werk, hobby's, interesses en voorkeuren. Vergeet niet om een recente foto op te nemen. Als je klaar bent, klikt u op "Opslaan" of "Verzenden". Dan wachten op de bevestiging e-mail die vereist dat u om te klikken op de link, zodat u kunt de applicatie af te ronden.
  • Blader door de database. Na het voltooien van de aanmeldingsprocedure kunt u nu bladeren door hun databank of catalogus. Voordat dit, je moet invoeren alle details en kenmerken van uw ideale vrouw. De informatie die je in zal worden afgestemd op vrouwen met dezelfde kenmerken in de database. U kunt kijken door middel van de wedstrijden en heeft u de mogelijkheid van het opslaan van uw keuzes in een map, zodat u kunt via hen een keer op een rijtje.
  • Maak uw keuze. Als het aankomt op het kiezen van de meest ideale match voor u, rekening houden met basiscriteria zoals onderwijs, nationaliteit, religie, leeftijd, persoonlijkheid en interesses. Een huwelijk, zelfs een postorderbedrijf een, is nog steeds heilig en bindend. Vergeet niet dat u het aangaan van een levenslange verbintenis dat u akkoord gaat met eer ten goede of ten kwade.
  • Maak contact. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, stelt het agentschap of facilitator van uw intentie om contact te maken. Zij zullen dan contact opnemen met de gelukkige vrouw bureau en coördineren dingen met hen. Zij sturen u de vrouw contactgegevens en bevestiging om door te gaan. Neem de tijd om elkaar te leren kennen door middel van e-mails, instant messages, en chats.
  • Het opzetten van een vergadering. In veel gevallen, het agentschap zelf regelt ook de eerste eye-to-eye vergadering. Uiteraard heb je extra kosten. Sommige bureaus bieden ook een reispakket, zodat u kunt uw potentiële bruid te bezoeken in haar geboorteland en maak kennis met haar familie weet net zo goed.
  • Teken het "Client Attest" vorm. Voordat je beide goedgekeurd te wisselen "I-dos", eindigen deze juridische procedure die door de International Marriage Broker Wet van 2005. U moet alle relevante informatie over uw achtergrond te schrijven, strafregister eventuele geestelijke gezondheid, burgerlijke geschiedenis, enz. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de vrouw het leven en het welzijn niet in het gedrang komen wanneer u toevertrouwd.

De realiteit voor de meeste vrouwen die op zoek zijn mannen online is het vinden van manieren om zichzelf te halen uit de armoede en ontbering. Zij geloven dat het zijn een postorder bruid is een manier om dat te bereiken. En zolang er postorder bruiden, zal er altijd mannen bereid zijn om voor hen, omdat ze ook oprecht zoeken gezelschap dat voor hen, een ideaal buitenlandse vrouw kan vervullen.

Hoe maak je een postorder bruid te kopen. Zoek een internationale dating website of betrouwbaar agentschap.
Hoe maak je een postorder bruid te kopen. Zoek een internationale dating website of betrouwbaar agentschap.

Snelle tip: Wees voorzichtig bij het selecteren van een agentschap of dating website. Grotere, meer bekende degenen die bescherming bieden zijn minder onderhevig kunnen zijn oplichting.