E2y

Hoe maak je een parkiet trainen om te praten

Een parkiet heeft het potentieel om te volgen wat je zegt

Een parkiet heeft het potentieel om te volgen wat je zegt. In feite zijn grasparkieten bekend als zeer goede praters dat het soms misschien zelfs irriteren. Dit kan enige tijd duren maar als een parkiet leert alleen hoe om te praten zodra je hem hebt geleerd hoe. Het enige wat je hoeft te doen is weet de juiste manier over hoe om uw parkiet te trainen om te praten. Een grasparkiet zal uiteindelijk beginnen om ongeveer 3 maanden vanaf het moment dat u bent begonnen om hem te trainen praten.

Hier zijn enkele tips over hoe u uw parkiet te laten praten:

Hoe maak je een parkiet trainen om te praten. Zet uw parkiet in een rustige plaats.
Hoe maak je een parkiet trainen om te praten. Zet uw parkiet in een rustige plaats.
  1. Zet uw parkiet in een rustige plaats. Uw kamer zou een goede plek om hem te zetten, zolang je niet inschakelen van de televisie of de radio als dit zou de vogel af te leiden zijn. Uw stem moet het enige geluid dat hij hoort, terwijl de grasparkiet is in uw kamer te zijn. Zodra hij wordt afgeleid door andere geluiden die hij zal niet naar je luisteren. Ook voor zorgen dat de vogel is comfortabel met de plaats en de temperatuur geschikt is voor hem.
  2. Zodra je de vogel hebt geplaatst, samen met de vogelkooi in je kamer, praat met de grasparkiet. Doe dit elke dag voor een paar minuten. Blijven praten met de vogel zelfs als hij lijkt niet te luisteren. Deze procedure wordt gedaan, zodat hij zal worden gebruikt om uw stem. U kunt dit doen voor ten minste twee weken.
  3. Als de vogel reeds wordt gebruikt om uw stem, kunt u nu beginnen met het trainen met hem te praten. Herhaal de woorden die je wilt hem te zeggen. U kunt beginnen met slechts een woord, zodat hij gemakkelijk kan inhalen. Doe dit voor ongeveer 10 minuten per dag voor hem. U kunt ook het woord elke keer dat je naar zijn kooi of wordt gewoon langs te herhalen. Hoeft hem niet leren andere woorden, totdat hij in staat is om het eerste woord dat je hem leerde spreken. Mengen andere woorden gewoon verwarren de vogel en het resultaat is dat hij niet in plaats daarvan zou kunnen praten.
  4. Als je denkt dat de grasparkiet klaar is, kunt u nu neem hem uit je kamer en bloot de vogel aan andere mensen. Ga verder met het herhalen van het woord dat u wilt hem te zeggen. Tegen die tijd zal de vogel nu vertrouwd met uw stem te zijn en zal niet gemakkelijk worden verward of afleiden met andere stemmen en geluiden.
  5. Je ook daadwerkelijk weet dat de vogel al heeft aangepast aan het praten door het beantwoorden van je terug zodra je hem het woord dat u wilt hem te zeggen vertellen. Zelfs als hij heeft herhaald wat je zei, verder op herhalen om hem tot hij gewend raakt aan het woord. Na het wennen aan het woord, kunt u overgaan tot het onderwijzen van hem andere woorden om de woordenschat van uw parkiet te verbreden.

Het is leuk om de parkiet praten na de training hem wekenlang te horen. Gewoon voorzichtig zijn om hem te leren niet beledigende woorden zoals hij zou het uiten voor uw gasten en u niet wilt dat ze uw huisdier een hekel!