E2y

Hoe maak je een niervet vogelvoeder maken

Als u graag om een verscheidenheid van vogels in uw tuin te trekken, plaatst u een vogel feeder. U kunt uw eigen vogelvoeder met niervet, of rundvet, om een nog aantrekkelijker en grote verscheidenheid aan vogels, zoals blauwe gaaien, kardinalen en Juncos te trekken.

Deze eenvoudige zelfgemaakte niervet vogelvoeder is relatief makkelijk te maken. U kunt zelfs uw kinderen helpen. Lees hieronder om ideeën om te leren hoe je een niervet vogelvoeder te maken.

  • Verzamel je materialen. Je zal moeten gaan naar de slager of vlees afdeling van de supermarkt om wat niervet kopen. Neem ongeveer een pond waard. Hak een strook van bacon. Moet ook een handvol noten, vogelzaad en diverse zaden. Sommigen wilt u misschien overwegen zijn pompoenpitten en zonnebloempitten. U kunt ook een half kopje havermout toe te voegen. Als u wilt, kunt u ook ongeveer drie eetlepels pindakaas. Tot slot, hebt u een oude netje gebruikt voor uien en knoflook. Dit is waar u plaats de feeder.
  • Smelt het vet. Als je thuis komt, een middelgrote pan plaatsen op matig vuur. Plaats de niervet of vlees vet en smelt het totdat het vloeibare vorm. Voeg vervolgens de spek en laat het vet zich ook koken.
  • Meng de andere ingrediënten. Met een houten lepel, voeg de helft van de hoeveelheid vogelzaad, noten en andere zaden die u wilt gebruiken. Het mengsel zal wel erg dik, maar goed mengen.
  • Vorm er ballen. Haal de pan van het vuur en schep een paar ballen met behulp van een groot ijsje scooper. U kunt er ook voor kiezen om het te vormen tot een of twee grote ballen met behulp van uw handen. Was uw handen grondig na de reuzel uitstappen van uw handen.
  • Rol van de noten en zaden. Op een ondiepe schaal, combineer de resterende noten en zaden. Voeg wat havermout als u gebruik maakt van een als goed. Vervolgens krijgt de niervet bal die u hebt gemaakt en rol het op een schaal tot deze volledig is bedekt. Als u gebruik maakt van pindakaas, eerst het niervet bal rollen op de pindakaas en rol het op de noten en zaden. De pindakaas zal helpen de zaden zich aan de bal.
  • Zet de feeder in de vriezer. Het niervet feeder is nu klaar om te worden geplaatst in de vriezer. Zet de niervet bal in de ui netje en plaats het in de vriezer. Laat het niet in een nacht om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar plakt.
  • Hang op de boomtak. De volgende ochtend, verwijder de niervet feeder uit de vriezer. Hang de mesh zak op een laag gelegen tak.

Zodra u de verbinding verbreekt het niervet vogelvoeder

Hoe maak je een niervet vogelvoeder maken. Verzamel je materialen.
Hoe maak je een niervet vogelvoeder maken. Verzamel je materialen.

Zodra u de verbinding verbreekt het niervet vogelvoeder, als je een tijdje wachten, je zult merken vogels beginnen massaal naar de boom waar je hing het. Geniet van het kijken naar de vogels als het feesten op de feeder. Zowel grote als kleine vogels kunnen profiteren van de vogel feeder. Zorg ervoor dat u het te vervangen wanneer u merkt dat de zaden en noten zijn verdwenen.