E2y

Hoe maak je een nandoe identificeren

Een Rhea is een loopvogel

Een Rhea is een loopvogel, ook wel bekend als loopvogels die behoren tot de familie van de struisvogels. Ze zijn afkomstig uit Zuid-Europa en zijn zeer grote vogels. Echter, gezien hun grootte, ze zijn nog steeds de kleinste in de familie van vliegende vogels. Ze zijn o Noord-Europa geëxporteerd door veeboeren die proberen te profiteren van hen door de massa productie en slacht ze voor vlees. Echter, heeft Rhea vlees niet zo succesvol als de struisvogel markt. Als u nieuwsgierig naar wat een Rhea lijkt op zijn, lees hieronder de volgende beschrijvingen.

Hoe maak je een nandoe identificeren. Lichamelijke kenmerken.
Hoe maak je een nandoe identificeren. Lichamelijke kenmerken.
  • Lichamelijke kenmerken. Vrij gelijkaardig aan zijn neef de struisvogel, een Rhea heeft bijna dezelfde functies. Een Rhea heeft een lange, dunne benen die niet evenredig is aan haar bovenlichaam. Hij kan een hoogte van maximaal vijf meter bereiken en weegt maar liefst £ 88. Dit is uiteraard afhankelijk van de juiste omstandigheden en eetgedrag. Een Rhea nek is ook heel lang, weer, vergelijkbaar met een struisvogel. Voor een loopvogel, een Rhea heeft vleugels die het gebruikt wanneer het wordt uitgevoerd. De vleugels fungeren als een zeil, bij gebrek aan een beter woord, om de Rhea sturen in een bepaalde richting. Daarnaast is er een Rhea heeft slechts drie tenen in elke voet. Echter, zo weinig als het lijkt, de tenen helpen de vogel in het navigeren door het meer wendbaar tijdens het hardlopen. Men kan een topsnelheid van maximaal 60 mijl per uur, gezien het ideale terrein te bereiken. Als voor de kleur, de meeste Rheas zijn wit, bruin of grijs met een beetje afstoffen van wit in hen.
  • Gedrag. Een Rhea is eerder een stille vogel. Het maakt alleen geluid tijdens de paring seizoen, waarin hij deze geluiden ontworpen om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken. Als men gelooft dat het wordt bedreigd, zijn er slechts twee uitkomsten aan het scenario. Men kan de Rhea gewoon weglopen in een zigzagpatroon om snel te ontsnappen of twee, hij beslist om zijn mannetje te staan en vecht je door schoppen u met zijn sterke benen die scherpe klauwen hebben. Zou het in uw beste belang om niet uit te vinden, vooral als u slecht uitgerust of onervaren in het omgaan met een loopvogels.
  • Fokkerij. Nandoes staan bekend als polygaam. Mannetjes proberen te paren met ten minste twee tot twaalf vrouwelijk Rheas zoveel tijd toelaat. Vrouwtjes, bij het leggen van hun eieren, verder te paren met andere mannetjes ook. Hoewel polygaam, mannelijke Rheas zijn zeer beschermend van hun eieren. Ze zullen alles wat zij zien als een bedreiging, zoals vrouwelijke Rheas vallen. Een leuk feit is dat, mannelijke Rheas zijn degenen die uitbroeden en bewaken de eieren totdat ze volledig zijn uitgebroed.

Concluderend

Tot slot, deze vogels zijn iets wat je niet ziet op een dagelijkse basis. Voor een vogel, ze hebben veel karakter in hen en zijn heel slim. Daarmee hebben ze ook vele toepassingen. Mensen in Zuid-Europa gebruiken nandoes voor vlees, leer en een assortiment van producten. Na het lezen van alles wat je hebt, ben je nu uitgerust om een Rhea identificeren als je er een ziet. Vergeet niet om een veilige afstand te houden en te voorkomen dat wordt geschopt. Good luck!