E2y

Hoe maak je een naam voor uw huisdier kiezen

Soms is het vinden van een naam voor uw huisdier kan een uitdaging zijn - hier is een kleine gids om u te helpen

Het selecteren van een naam voor uw huisdier is een enorme verantwoordelijkheid. Als je moeite hebt om de perfecte naam te vinden voor het nieuwste lid van uw gezin, volgt u deze stappen en je zult graveren van uw huisdier-ID-tag in geen tijd bij allen zijn.

Stap 1

Houd het G-rated. Zorg ervoor dat u een naam die je nooit zal beschaamd worden om te herhalen om kinderen en oude dames in het park kiezen. Sommige mensen zouden kunnen denken dat het leuk of slim om hun hond te vernoemen naar hun favoriete bier, maar anderen vinden het misschien offensief als je "Corona Light" te introduceren om de buurt.

Stap 2

Hoe maak je een naam voor uw huisdier kiezen. Kies een naam die is 1 of 2 lettergrepen en is niet moeilijk uit te spreken.
Hoe maak je een naam voor uw huisdier kiezen. Kies een naam die is 1 of 2 lettergrepen en is niet moeilijk uit te spreken.

Kies een naam die is 1 of 2 lettergrepen en is niet moeilijk uit te spreken. Sommige deskundigen zeggen dat honden en katten best reageren op namen die eindigen op "y" of "ie". Houd in gedachten dat langere namen nature lenen zich voor bijnamen, dus als je een langere naam kiest, zorg ervoor dat je de bijbehorende bijnamen.

Stap 3

Bedenk wat je nieuwe huisdier eruit ziet. Als een zwart-wit gevlekte hond ziet eruit als een Oreo, gaan met haar. (Of in mijn geval, als uw golden retriever ziet eruit als een oude Ier, noem hem Seamus!)

Stap 4

Overwegen persoonlijkheid van uw nieuwe huisdier. Misschien steigert ze in uw hele huis en verdient de titel van Queenie. Of misschien stuitert hij over je tuin en je wilt hem Thumper bellen.

Stap 5

Wilt u misschien uw huisdier vernoemen naar een familielid. Wees voorzichtig met wie je huisdieren vernoemen; sommige mensen in de familie zou kunnen vinden het beledigend dat je hebt met de naam van uw pitbull nadat je moeder-in-law.

Stap 6

Het klinkt misschien egoïstisch, maar misschien zult u wilt uw huisdier te vernoemen naar een gebeurtenis of een hobby die speciale betekenis voor je heeft. Een afstand loper weten we noemde zijn lopende hond Miles.

Stap 7

Soms is het vinden van een naam voor uw huisdier kan een uitdaging zijn - hier is een kleine gids om u te helpen. Bedenk wat je nieuwe huisdier eruit ziet.
Soms is het vinden van een naam voor uw huisdier kan een uitdaging zijn - hier is een kleine gids om u te helpen. Bedenk wat je nieuwe huisdier eruit ziet.

Als je nog steeds moeite om te komen met een naam, dan kunt u altijd toevlucht nemen tot films, televisie, beroemdheden, het internet, een babyboek, etc. Het internet en baby boeken zullen u helpen de populariteit van de naam te bepalen en waar de betekenis is afgeleid.

Stap 8

Maak er een familie-aangelegenheid. Vraag iedereen die je kent om hun mening ... je bent gebonden om te komen met talloze namen als u het advies van anderen te werven.


Uw huisdier verdient het om een naam die je allebei trots op te hebben. Wees niet bang om je tijd te nemen het kiezen van zijn naam. Immers, zal hij een deel van uw familie voor een lange lange tijd!