E2y

Hoe maak je een muur te kopen gemonteerde aquarium

Een muur gemonteerde aquarium kunnen zeer elegant en dramatisch. Sommige kunnen worden gemonteerd in een wand zodanig dat de bak kan worden vanuit twee kamers. Omdat ze zo dramatisch en kunnen vaak worden bekeken vanuit twee kamers, de prijzen zijn vaak aanzienlijk hoger dan voor een conventionele aqaurium. Daarnaast is de installatie van een muur gemonteerde aquarium kan de diensten van een professionele timmerman nodig. En, kunnen onderhoudstaken een beetje meer lastig te wijten aan de beperkte ruimte.

  1. Beoordeel de site voor uw nieuwe wand aquarium. Het kan nodig zijn om een professionele om te bepalen huren als er leidingen, elektrische bedrading of luchtkanalen in de muur die u wilt gebruiken.
Hoe maak je een muur te kopen gemonteerde aquarium. Beoordeel de site voor uw nieuwe wand aquarium.
Hoe maak je een muur te kopen gemonteerde aquarium. Beoordeel de site voor uw nieuwe wand aquarium.
  • Zoek de studs en bepalen of de muur is een dragende muur. Ook kan het nodig zijn een professionele beoordeling te krijgen, met name voor grotere aquaria.
  • Bepaal de beste methode van opknoping het. Er zijn twee manieren om op aquarium te krijgen op uw muur. Hang het, of naar rechts te bouwen in het stopcontact. De resultaten van uw assessments gedaan in de stappen 1 en 2 zal u helpen te bepalen of de in-wall optie is het zelfs mogelijk.
  • Meet de oppervlakte. Zorg ervoor dat u voor de plaatsing van accessoires verantwoording zoals pompen, filters en verlichting. Als uw plannen zijn zeer ambitieus en je bereid bent om een beetje geld te investeren, is het mogelijk om uw filtratie vinden in een heel ander gebied van uw huis, het verpompen van het water heen en weer. Dit heeft verschillende voordelen voor de wand aquarium. Het vermindert het geluid van de pomp voeden van de filter uit het gebied waar het aquarium bevindt. Uw filter kan een grote hoeveelheid water die het aantal vissen je kunt houden in je aquarium kan verhogen.
  • Bestel uw aquarium. Met uw beoordeling ter plaatse gegevens in de hand, bent u klaar om uw muur te schaffen gemonteerd aquarium. Raadpleeg de websites die aan het eind van dit artikel voor een aantal mogelijke leveranciers.

  • Beslis of u professionele hulp nodig hebt. Zodra uw aquarium aankomt moet u mogelijk de tijd te plannen met een professioneel om het te krijgen geïnstalleerd, tenzij u zeker weet dat uw klusjesman vaardigheden zijn klaar voor de uitdaging.
  • Ik adviseer altijd understocking aquaria

    Ik adviseer altijd understocking aquaria. Veel van de wand opties meestal kleiner in totaal gallons dan een vergelijkbaar geprijsde typisch aquarium. De beste wand aquaria die ik heb gezien hebben een paar zeer dramatische (en vaak dure!) Vis, die centraal staan.