E2y

Hoe maak je een miniatuur pot buik varkens te koop

Pot Belly Varkens hebben een grote snuit

Pot Belly Varkens hebben een grote snuit, worden gezien met zwarte en witte patronen, en hebben scherpe slagtanden, en duurzaam hoeven. Als je hun oren te vergelijken met reguliere rassen, hun oren zijn driehoekig en rechtop, en ze hebben een platte staart. Pot Belly Varkens kunnen leven tot een gemiddelde levensduur van 4 tot 15 jaar. Hun gewicht kan starten vanaf een ½ pond bij de geboorte en de gemiddelde 100-125 £. tegen de tijd dat ze bereiken hun 3-jarige looptijd leeftijd.

Deze miniatuur varkens staan bekend om bodemloze eetlust hebben, maar zijn verrassend schoon en kan gemakkelijk nieuwe dingen te leren. Vanwege hun vermogen om te worden opgeleid, zijn sommige pot buik varkens gekocht als huisdier en worden ook opgeleid om een kattenbak of de doggy-deur te gebruiken. Ze kunnen zelfs worden afgesloten voor wandelingen in een harnas en riem.

Hoe maak je een miniatuur pot buik varkens te koop. Zoek een gerenommeerde lokale fokker online of in de buurt van uw omgeving die uw bestelling schip of kunt u ophalen van uw pot buik varken aankoop.
Hoe maak je een miniatuur pot buik varkens te koop. Zoek een gerenommeerde lokale fokker online of in de buurt van uw omgeving die uw bestelling schip of kunt u ophalen van uw pot buik varken aankoop.

Als u van plan om een miniatuur pot buik varken te kopen om er in een huis huisdier, zorg ervoor om uit te vinden zo veel als je kunt over hoe de zorg voor hen voordat het brengen van een in uw huis. Er zijn beschikbare boeken online en in de winkels voor u om onderzoek uit.

Kleine boerderijdieren

Kleine boerderijdieren, zoals de pot buik varkens, minipaarden, low-lijn runderen en dwerggeiten worden meestal verworven als huisdieren voor een hobby boerderij of huis en worden niet gekocht voor de voedselproductie. Deze soorten dieren om 4-H projecten dier shows en als persoonlijke huisdieren. Ze zijn gemakkelijker te verhogen en kosten minder om te voeden en te verzorgen.

Hier is hoe te vinden waar een miniatuur pot buik varken te kopen.

Pot Belly Varkens hebben een grote snuit. Kleine boerderijdieren.
Pot Belly Varkens hebben een grote snuit. Kleine boerderijdieren.
  1. Zoek uw lokale boerderij bureau, de verlenging agenten of de 4-H club van wie u kunt informeren over de lokale kwekers, miniatuur varkenshouderijen, of eigenaren die pot buik varkens te verkopen. De uitbreiding agenten in staat zijn om u te voorzien van informatie over wie is de verkoop van miniatuur dieren, of waar een nabijgelegen veehouderij veiling kan worden op gang.
  2. Seek verwijzingen van miniatuur pot buik varkens eigenaars die kan worden met behulp van de varkens voor shows of als huisdier.
  3. Zoek een gerenommeerde lokale fokker online of in de buurt van uw omgeving die uw bestelling schip of kunt u ophalen van uw pot buik varken aankoop. Er zijn pot buik varkens fokker aanbiedingen online beschikbaar, afhankelijk van de stad of staat je woont inch Als ze niet verkopen aan de detailhandel, kunnen de kwekers in staat zijn om andere fokkers die zich dichter bij uw locatie verwijzen. Zij zouden ook in staat zijn om u te helpen bij het selecteren en geven tips over hoe de zorg voor uw varken.
  4. Ga naar vee shows of veilingen in uw buurt om de verschillende soorten pot buik varkens beschikbare zien. Eigenaren en verkopers benaderen en proberen om een aankoop te doen door hen of een kweker of door middel van een boerderij ze kunnen aanbevelen.

Een die je hebt gevonden uw optie fokkers of leveranciers om een pot buik te kopen van. Bezoek hun boerderij of locatie en kies de beste pot buik varken je voelt dat je wilt kopen en mee naar huis. Als het een persoonlijke huisdier zou zijn, probeer het varken die uw aandacht en genegenheid gevangen vinden.