E2y

Hoe maak je een meisje dat je liefde haar te vertellen

Er is niets zoeter dan de woorden

Er is niets zoeter dan de woorden: "Ik hou van je." Ze brengen een gevoel van warmte en gezelligheid. Het is een gewoon een algemeen heerlijk gevoel om lief te hebben en bemind te worden. Als je een normale jongen, je meisje waarschijnlijk heeft verteld dat ze van je houdt en je hebt gereageerd met een lastige, "Dank je wel". Het is nog erger als uw antwoord is een onbegrijpelijke mompelen. Dit is gewoon onaanvaardbaar als je eigenlijk dezelfde gevoelens.

Je weet nu dat je van haar houdt, maar je kunt niet zelf om het te zeggen. Er zijn verschillende redenen voor, maar de meest waarschijnlijke reden voor de vertraging is dat je wilt dat de openbaring te zijn gewoon perfect. U wilt elk detail om romantiek schreeuwen, maar er is een probleem. Je hebt niet eens een romantische bot in je lichaam en je weet niet eens waar ik moet beginnen.

In deze gids over hoe je een meisje dat je liefde haar te vertellen, zullen we niet alleen vertellen hoe om te beginnen maar we zullen je door alle stappen die nodig zijn om in staat om een meisje dat je liefde haar te vertellen. Nu hangen daar en je zult snel in staat zijn om de waarheid over je gevoelens te openbaren.

Hoe maak je een meisje dat je liefde haar te vertellen. Begin met een paar eenvoudige tips.
Hoe maak je een meisje dat je liefde haar te vertellen. Begin met een paar eenvoudige tips.
  1. Begin met een paar eenvoudige tips. Geef haar een idee van hoe je je voelt, maar niet voluit te zeggen de woorden. Gebruik hypothetische situaties zoals "als ik in een woestijn en ik moest maar een persoon te brengen, die persoon ben jij". U kunt ook grapjes met haar haar te vertellen hoeveel u zorg. Afhankelijk van je gevoel voor humor, maar het is over het algemeen een goede weg te blijven van sarcasme om verwarring te voorkomen. Een andere manier om je gevoelens incognito te brengen is door middel van lichaamstaal. U kunt beginnen door te staren diep in haar ogen met een liefdevolle blik in je eigen ogen van tijd tot tijd.
  2. Geef haar complimenten. Complimenten helpen verlichten haar in een sfeer die maakt het makkelijker voor u om een meisje dat je liefde haar te vertellen. Dit zal haar laten zien hoe je je voelt zonder dat verpest uw romantische verrassing. Vertel haar hoeveel u van uw vriendschap waarderen. Maak haar zich gewaardeerd voelen voor wat ze brengt aan de relatie. Ze is iemand die je liefde en deze stap moet gemakkelijk komen.
  3. Stel het podium. Je wilt alles perfect wanneer je naar een meisje dat je liefde haar te vertellen. Het is belangrijk om alleen te zijn met haar als je haar vertellen je van haar houdt. Dit zal de dingen meer romantisch en redden van een pijnlijke weigering als ze niet van je houden. Gebruik het effect van een nacht niet onderschatten onder de sterren. Maak er een bijzondere gebeurtenis in een speciale plaats. Laat de emotie te bouwen en ga verder met de volgende stap.
  4. Doe het gewoon. Na een paar van deze warming-up stappen, moet je bereid zijn om het te zeggen. Kijk in haar ogen, haal diep adem en laat de woorden uit je mond.

Gefeliciteerd! U heeft eindelijk zei het hardop aan haar

Gefeliciteerd! U heeft eindelijk zei het hardop aan haar. U heeft eindelijk vertelde een meisje dat je van haar houdt. Het eindigt hier niet. Je moet laten zien het elke dag en elke minuut dat je samen bent. Dan zal zij echt weten dat je echt van haar houdt.