E2y

Hoe maak je een mediterraan thema bruids douche hosten

De Middellandse Zee roept een landschap van azuurblauwe zeeën

De Middellandse Zee roept een landschap van azuurblauwe zee, zon gebleekte stenen muren en koraal daken. Er zijn verschillende landen die de Middellandse Zee omringen en elk heeft zijn unieke kleuren en cultuur. Voor een bruid die houdt van reizen en heeft een schil voor avontuur hosten van een mediterraan thema bruids douche is een passend cadeau. U kunt veel inspiratie door een bezoek aan de websites van elk land. Sommige van deze landen zijn Turkije, Griekenland, Malta, Italië, Frankrijk, Monaco en Montenegro. Bekijk de onderstaande tips over hoe u kunt een mediterraan thema bruids douche te hosten.

Hoe maak je een mediterraan thema bruids douche hosten. Kies de landen die u wilt gebruiken voor uw kleurenschema's en inspiratie voor de bruids douche.
Hoe maak je een mediterraan thema bruids douche hosten. Kies de landen die u wilt gebruiken voor uw kleurenschema's en inspiratie voor de bruids douche.
  • Kies de landen die u wilt gebruiken voor uw kleurenschema's en inspiratie voor de bruids douche. Raak vertrouwd met de landen producten die hen zeer goed bekend. Frankrijk staat bekend om prachtige wijnen. Italië heeft zijn olijfolie. Monaco staat bekend om hun casino's want het is een speeltuin voor de rijken en beroemdheden. Griekenland heeft de mediterrane keuken, dat is al een grote hit buiten Griekenland.
  • Wanneer u definitief uw gasten lijst plannen het ontwerp voor de douche uitnodiging. U kunt downloaden en afdrukken van de vlaggen van de landen die u hebt gekozen of gebruik maken van de vlaggen van alle landen die de Middellandse Zee groep omvatten. Kijk voor geschikte formuleringen en bevat de datum, tijd en plaats voor de bruids douche. Moedig de gasten om geschenken die mediterraan geïnspireerde brengen. Mail de uitnodigingen weken van tevoren als gasten kunnen het moeilijk vinden om te zoeken naar mediterraan geïnspireerde geschenken.
  • Plan het menu met behulp van een mix van gerechten uit de gekozen landen. Overweeg het bedienen van een Griekse salade die zeer vullend. Inclusief pitabroodjes, gekruid rund-en varkensvlees, sla en dips, zoals hummus en tzatziki. Gebruik olijfolie en balsamico azijn niet vergeten als dip voor knapperig brood. Inclusief verschillende soorten kaas afkomstig uit mediterrane landen, alsmede olijven en knapperig Frans brood. Vergeet niet het dessert. Serveer granaatappelsap en wijn uit Spanje, Frankrijk of Griekenland.
  • Versier de plaats in de mediterrane motief. Plaats het gewone witte gordijnen op de muren en bind ze met goudkleurige touwen. Druk een grote kaart van de mediterrane landen en omvatten de vlag van elk land. Monteer deze in dikke karton of dun piepschuim en gemonteerd op een overdekte schoenendoos. Gebruik dit als een middelpunt omringd met stenen, wit zand, schelpen en bloemen. Bespeel een verscheidenheid aan muziek uit verschillende landen. Kijk voor een CD van Spaanse gitaar muziek, Franse klassieke muziek, en Griekse muziek. Als je een budget voor een dans-instructeur, zal uw gasten een geweldige tijd leren om de tango en andere dansen dansen.
  • Budget voor mediterrane geschenken voor uw gasten. Franse badzout en geparfumeerde zeep, flessen Spaanse olijven of bonbons zijn zeer goede items om te zeggen dank u voor al uw gasten.

Controleer diverse restaurants die gespecialiseerd zijn in de mediterrane keuken

Controleer diverse restaurants die gespecialiseerd zijn in de mediterrane keuken. Kijk of ze hebben hun eigen websites. Het kan zijn dat je eten te bestellen van hen als u niet de tijd of hebben een harde tijd vinden van een aantal van de ingrediënten. Als je een flair voor het koken zijn er verschillende recepten die je kunt downloaden van het web. Merk op dat de mensen in het Middellandse-Zeegebied liefde aan koud water te drinken. Neem in rekening wanneer u van plan bent de drankjes lijst.