E2y

Hoe maak je een man om met je te trouwen te vragen

Relaties kan ingewikkeld zijn, maar soms moet je weten dat de man in je leven is de perfecte een voor je. Wanneer dit gebeurt en je kan niet wachten nog een dag om je leven mee te zijn, kunt u overwegen om het voorstel zelf. Volg deze stappen om een man ten huwelijk te vragen.

Hoe maak je een man om met je te trouwen te vragen. Niet stelen zijn donder.
Hoe maak je een man om met je te trouwen te vragen. Niet stelen zijn donder.
  1. Niet stelen zijn donder. Als u al hints voor maanden en je vriendje heeft niet stelde de vraag je kan gewoon geduld moeten hebben. Check-in met zijn vrienden als je denkt dat hij zou zijn eigen voorstel te overwegen. Als je hem zijn kans en plannen om u te vragen, kon de relatie machtsverhoudingen worden verstoord voor uw gehele toekomstige relatie.
  2. Hebben een plan. Alleen maar omdat je een vrouw bent vraagt een man voor het huwelijk betekent niet dat je niet hoeft te trekken alles uit de kast. Omkeren rollen wordt steeds vaker deze dagen maar dit betekent niet dat het verwijderen van de romantiek. Weet wat je man voelt over romantiek en maakt hem geliefd voelen, zodat u kunt het onderdeel van uw plan.
  3. Stel de scène. Neem de man naar zijn favoriete luxe restaurant of op zijn favoriete romantische date. Gebruik dateert uit het begin van je relatie die veel betekende voor jullie beiden. Kies een locatie die betekenis heeft voor jullie beiden. Dan kleed jezelf zodat je ziet eruit als een perfecte de man fantasie beeld van jou. Mannen genieten van romantiek zo veel als vrouwen, zodat het blussen van de kaarsen en bloemen om uw huis of appartement te versieren voor nadat hij het voorstel aanvaardt.
  4. Kies een symbool. Wanneer een man stelt voor om een vrouw die hij heeft meestal een ring uitgezocht en glijdt het aan haar vinger op het moment dat ze ja zegt. De verlovingsring is het symbool van het engagement van het paar en de ononderbroken verbinding tussen twee geliefden. Terwijl de vrouw kan de verlovingsring te dragen, dat betekent niet dat je er een geven voor het voorstel. Wanneer je het toch op het geven van een geschenk aan de gelegenheid en kies vervolgens een symbool van uw liefde voor elkaar. Het kan zo klassiek als een eenvoudige ring of creatiever. Koop hem een horloge of krijgen symbolische tatoeages. Wat je ook kiest, zorg er iets dat zinvol is voor jullie beiden.
  5. Pop de vraag. Nu u de perfecte locatie gekozen, stelt u de scène en besloten wat symbool zal uw inzet vertegenwoordigen, bent u klaar om de sprong te wagen. Kijk je man in de ogen, focus op hem en neem zijn hand in de jouwe. Zodra hij is uitsluitend gericht op u, vertel hem hoe je je voelt. Express uw liefde en respect voor hem en uw verlangen om een leven samen te delen. Dan neem een adem en de vraag stellen. Haast je niet de woorden. Zeg hen rustig naar de betekenis gewicht te geven dan mager dicht terwijl hij neemt een moment om te reageren.

Het nemen van de kans en het voorstellen van het huwelijk met de man die je liefde is riskant, maar als goed gedaan kan geven u en uw toekomstige echtgenoot een mooi verhaal om te delen voor de komende generaties. Gedurende het hele proces denken aan de redenen waarom je wilt de man te trouwen en die in je geest te houden, zodat u een perfecte voorstel te plannen.