E2y

Hoe maak je een koren slang te moedigen om zich te voeden

Slangen kunnen technisch leven zonder voedsel voor een lange periode van tijd

Slangen kunnen technisch leven zonder voedsel voor een lange periode van tijd, maar als een verzorger van een koren slang, zou je instinctief weten of uw koren slang is raar en zal niet eten. Het kan frustrerend zijn voor u als u weet dat uw huisdier koren slang niet uit wat je doet niet zal eten. Als uw koren slang niet zal eten voor de eerste keer, kunt u eerst proberen deze tips voordat u contact opneemt met uw dierenarts.

Hier zijn enkele tips over hoe om te stimuleren uw koren slang te voeden:

  1. Zorg voor een comfortabele omgeving. Een slang zal meestal niet eten als het ongemakkelijk. Het kan het koren slang benadrukken als zijn omgeving is luidruchtig en is niet geschikt voor hem en als gevolg hiervan, een corn slang meestal weigert te eten als het wordt benadrukt. Als het al is eten, hoeft de slang niet storen, zodat hij zal blijven voeden met zijn prooi. Het meest voorkomende probleem is de vochtigheid van het aquarium of kooi. Een slang normale omgeving is ongeveer 80 graden Fahrenheit en omdat zij koudbloedige dieren, zijn ze afhankelijk van de temperatuur rond hen warmte van hun lichaam. Mogelijk kan het nog steeds aan te passen aan haar nieuwe omgeving, vooral als je naar huis van uw huisdier veranderd of er is onlangs gekocht.
  2. Vermijd kinderboerderij de slang als deze al wordt benadrukt. Corn slangen hebben de neiging om gevoelige krijgen wanneer ze zich niet goed voelen en als je blijft aaien het en dragen het weg uit zijn kooi, zal het meer benadrukt worden. Laat het verblijf in zijn aquarium of kooi en vermijd het overbrengen van het indien mogelijk.
  3. Isoleer de slang. Als uw koren slang reeds is benadrukt, is het niet goed om hem in een omgeving het heeft om de concurrentie met andere slangen hebben wanneer je eten mee gebracht.
  4. Probeer uw koren slang voedsel dat is niet helemaal dood te geven. Je kunt het een muis of een rat, afhankelijk van wat je favoriete huisdier is. Slangen meestal als achter hun prooi, dus als je ze dood voedsel geven de slang vinden het misschien onaantrekkelijk en onsmakelijk en zal niet eten.
  5. Weet voedsel dat is groter dan uw koren slang niet geven. Aangezien uw koren slang is nu al niet te eten, zal het niet echt te springen om een uitdaging van het eten van iets dat groter is dan het. Probeer niet om het een kip te geven, omdat het enkel zal worden verspild.
  6. Wees voorzichtig wanneer u het voeden van het koren slang. Doe je handen niet in de kooi of aquarium wanneer u het voeden van uw huisdier. De slang kan direct toeslaan uw hand waardoor bijten pijn.

Als deze tips niet werken

Hoe maak je een koren slang te moedigen om zich te voeden. Zorg voor een comfortabele omgeving.
Hoe maak je een koren slang te moedigen om zich te voeden. Zorg voor een comfortabele omgeving.

Als deze tips niet werken, en uw koren slang nog steeds niet eten, is het beter om een dierenarts te bezoeken, zodat hij kan bepalen wat er mis is met uw huisdier. Er kan een dieper onderliggend probleem de vraag waarom uw koren slang zal niet eten. Geen tijd meer verspillen of het misschien te laat.