E2y

Hoe maak je een konijn trucjes leren

Op het eerste gezicht denk je misschien dat konijnen stom zijn en kijk maar lief en schattig. U kunt zelfs denken dat je misschien de verkeerde beslissing gemaakt toen je koos een konijn als uw huisdier, omdat het niet in staat zijn om trucs te leren. Echter, afgezien zet je aannames want het is heel goed mogelijk om les te geven konijnen een paar trucjes. Je hoeft niet eens een dier trainer om dat te doen. Met veel geduld en genoeg tijd, kan u leren uw huisdier een paar trucs die je familie en je vrienden zullen genieten. Bekijk enkele tips over hoe je een konijn te leren een paar eenvoudige trucs.

  • Leer je konijn om te reageren door te komen dichter bij je wanneer je belt haar naam. Begin met het houden van een stuk van haar favoriete maaltijd in uw hand en naar beneden op de grond, zodat het kan zien en ruiken het voedsel. In het begin blijven dicht bij uw huisdier als u te laten zien het voedsel dat nu leuk vindt als je komt en noemen zijn naam. Als het leert om te reageren op het commando, verder terug gaan de volgende keer. Dit is om je konijn te trainen om te komen waar je ook bent wanneer de naam wordt genoemd.
  • Leer het tot meer dan een hindernis of op springen naar een bank. Positie een stok of deuvel op een laag stapel boeken. Over vier centimeter hoog is goed genoeg. De eerste paar keer til het konijn op en over de hindernis terwijl het zeggen van het woord sprong. Geef het wat woorden van bemoediging, huisdier en belonen voor zijn goede werk nadat het is gegaan over de hindernis. Herhaal deze stap een paar keer totdat het herkent uw commando. Blijf op de andere kant van de hindernis volgende keer en houd uw huisdier favoriete voedsel. Geef het commando en wanneer hij presteert de truc, lof en belonen.
  • Gebruik dezelfde procedure om het te leren springen op de bank. Zorg voor een laag krukje als de sprong van de vloer naar de bank te hoog is. Leer het aan op de kruk springen door het plaatsen van uw hand met de favoriete voedsel op de top van de kruk alvorens uw commando. Dep de bovenkant van de ontlasting om het te vertellen waar te gaan. Herhaal het proces wanneer het de sprong over de kruk te springen op de bank onder de knie.
  • Leer uw huisdier om te bedelen voor voedsel. Houd het voedsel in de voorkant van het konijn en geef het commando voor het te gaan zitten. Als het ruikt het eten, dan steekt het zijn kop. Beweeg je hand een beetje op een moment tot het verhoogt zijn lichaam tot zijn volle lengte. Als het zitten, loven en belonen. Daarna maakt het wachten op zijn beloning gedurende enkele seconden terwijl hij in die bedelen positie.

Dit zijn slechts enkele van de trucs die je kunt je konijn te leren

Hoe maak je een konijn trucjes leren. Leer je konijn om te reageren door te komen dichter bij je wanneer je belt haar naam.
Hoe maak je een konijn trucjes leren. Leer je konijn om te reageren door te komen dichter bij je wanneer je belt haar naam.

Dit zijn slechts enkele van de trucs die je kunt je konijn te leren. Varieer de springen truc door het vervangen van de plug met een hoelahoep. Met tijd en geduld zul je in staat om uw huisdier meer eenvoudige trucs te leren dat het kan leren door middel van de herhaling en beloningssysteem.