E2y

Hoe maak je een konijn leren niet om meubels op te kauwen

Je denkt misschien dat een konijn alleen weet hoe hop rond

Je denkt misschien dat een konijn alleen weet hoe hop rond, Munch eten de hele dag te reproduceren en. Maar een konijn is in staat om iets meer dan alleen maar een leuke, harige en knuffelig huisdier. Het kan worden geleerd een paar trucjes. Met zijn neiging tot kauwen, is het zeer waarschijnlijk dat het zal meubels kauwen wanneer u laat uw huisdier konijn uit zijn kooi om te zwerven rond uw huis. Om dat te voorkomen, hier zijn enkele tips over hoe u kunt uw huisdier konijn leren niet om uw meubels te kauwen.

Hoe maak je een konijn leren niet om meubels op te kauwen. Houd uw huisdier konijn de neiging om dingen op te kauwen rond het huis door het leveren van het met zijn favoriete voedsel.
Hoe maak je een konijn leren niet om meubels op te kauwen. Houd uw huisdier konijn de neiging om dingen op te kauwen rond het huis door het leveren van het met zijn favoriete voedsel.
  • Houd uw huisdier konijn de neiging om dingen op te kauwen rond het huis door het leveren van het met zijn favoriete voedsel. Je konijn Voorzien van een eigen plek waar het zich terugtrekken in wanneer het voelt verdrietig. Zet een schone kattenbak, water, favoriete eten en een oude deken of handdoek naar beneden voor het beddengoed. Met al zijn alle andere diensten die tevreden zijn, zal het konijn een reden hebben om haar heiligdom te zoeken in plaats van kauwen uw meubels
  • Het zal enige tijd duren voor het konijn te worden opgeleid niet om meubels te kauwen. Je moet niet verwachten het konijn om te leren wat je probeert te direct onderwijzen. Wat je kunt doen is om je konijn te controleren en de aandacht te leiden naar de plaats van comfort en bieden het fruit, speelgoed, takken, grassen of fruit om op te kauwen. Dit kan enkele herhalingen maar wees geduldig totdat je konijn krijgt het idee dat de poten van uw meubilair niet zijn goede dingen om te eten.
  • Bescherm uw meubels, terwijl je traint je konijn. Met de inherente nieuwsgierigheid van konijnen, het is toch onmogelijk voor u om te controleren uw huisdier is elke beweging. Dus om je konijn ervan te weerhouden het testen van andere meubelstukken rond uw huis, hen te beschermen door het aanbrengen van een oplossing die vaak wordt gebruikt bij honden om te voorkomen dat likken hun wonden. U kunt ook wrijven de poten en de hoeken van meubels met de olie uit de schil van grapefruits. Dit is bitter en scherp en zal het konijn ervan te weerhouden te kauwen. U kunt ook gebruik maken van levertraan, dat is veilig te gebruiken op geverfde of gelakte oppervlak van meubels. Een ander ding dat je kunt doen is naar de benen, hoeken en lage meubilair met dikke plastic dat u hecht met lijm. De vlakke en gladde oppervlak van de kunststof zal het moeilijk het konijn tanden nodige greep op vinden.
  • Gebruik een commercieel product als de andere stappen niet. Probeer op zoek naar een commercieel product dat kan worden gespoten op de makkelijk bereikbare oppervlak van uw meubels om je konijn te voorkomen dat te kauwen. Zorg ervoor dat het product dat u koopt wordt aanbevolen voor gebruik binnen en veilig te gebruiken met andere huisdieren heb je in het huis.

Konijnen zijn net als andere dieren en mensen

Konijnen zijn net als andere dieren en mensen. Sommige konijnen zijn moeilijk te trainen, terwijl anderen moeten slechts weinig of minimale tijd om te leren. Als je konijn is behoorlijk eigenwijs het beste wat je kunt doen is om het te laten in een kamer in het huis waar er geen meubelstukken waar het konijn kan zijn tanden in. U kunt uw meubels en op hetzelfde moment in het bijzonder bieden bescherming voor uw huisdier konijn tijdens de momenten waarop je zal worden van het huis. Geduld en samenhang dient te worden gebruikt wanneer u leert je konijn dat meubilair is off limits. Niet slaan je konijn tijdens het trainen, en laat het een deel van zijn energie te besteden door middel van oefening in een behuizing.