E2y

Hoe maak je een kolibrie feeder schoon

Kolibries voeden zich met nectar aan hen te leveren energie

Kolibries voeden zich met nectar aan hen te leveren energie. Deze zoete traktatie is niet hun belangrijkste voedsel, dat wel. Ze houden van het vangen van spinnen, vliegen, en andere soft-bodied insecten. Deze kleine wezens geven de vogels eiwit. Daarom is het hebben van een kolibrie feeder moet altijd bereid zijn om deze vogels te bieden hun benodigde energie. Maar zelfs als ze eten insecten, kolibries moet nog ingevoerd vanuit een schone feeder. Je wilt niet om jezelf te vervloeken als een van je hummers ziek wordt als gevolg van onreine en onjuist onderhouden feeder.

Het reinigen van de kolibrie feeder zal niet nemen je hele dag, toch. Volg deze stappen en je zult zien hoe gemakkelijk, eenvoudig en snel deze reiniging kan zijn:

  • Leeg het reservoir. Los boven de birdfeeder, zodat je kunt krijgen toegang tot het reservoir. Soms nectar gekristalliseerd wordt, waardoor de basis moeilijk los te schroeven. Eerst genieten van de feeder in heet water totdat je de top al kan los. In het geval dat er nog gekristalliseerd nectar, voeg wat warm water in totdat het kristal verandert vloeistof. Giet het nectar in het reservoir.
  • Schrob de vogelvoeder reservoir. Gebruik uw gebruikelijke afwasmiddel oplossing om het reservoir te reinigen. De scrubber voor reiniging zuigflessen worden gebruikt. Elke borstels lijkend op deze zal een geweldig alternatief zijn. Als geen van deze beschikbaar is, maak je eigen fles scrubber door het wikkelen van een metalen stok met een katoenen doek. Grondig schrobben van de binnen-en buitenkant van het reservoir.
  • Als er een aantal vlekken, gebruik een bleekwater-oplossing van water om ze te verwijderen. Meng een theelepel bleekwater aan negen theelepels warm water. Breng de oplossing op de gekleurde vlekken en laat het zitten voor ongeveer vijf minuten. Spoel het af met afwasmiddel en water. Controleer of het reservoir nog het bleekmiddel geur. Was het opnieuw met het afwasmiddel en water totdat de geur is verdwenen.
  • Reinig de basis en het voeden van havens. Giet de overgebleven nectar van deze onderdelen. Controleer voor sommige nectar opbouw, klompen, en schimmels. Weken de onderdelen in heet water moet de klompen te verwijderen en build-ups.
  • Dompel dezelfde scrubber u gebruikt voor het reinigen van het reservoir in een sopje. Beginnen schrobben van de top en de basis. Meer aandacht besteden aan kleine onderdelen en hoeken. Reinig de havens, ook, met iets dat past in het. Zo niet, dan loopt het zeepsop door de poorten tot het volkomen vlekkeloos. Spoel grondig de top en de basis delen door stromend water.
  • Laat de kolibrievoeder droog. Laat de reservoir ondersteboven en de andere delen van het toevoersysteem. Laat ze drogen voordat het navullen van de feeder opnieuw met enkele nectar. Als u nodig hebt om de feeder meteen hangen, gewoon afschudden wat water en het is klaar voor gebruik.
Hoe maak je een kolibrie feeder schoon. Schrob de vogelvoeder reservoir.
Hoe maak je een kolibrie feeder schoon. Schrob de vogelvoeder reservoir.

Na het opvullen van de feeder met nectar, controleer of alle lucht verdwenen is. Beter nog, zorg ervoor dat er geen luchtbel is in de haven door het laten uitlekken van een kleine hoeveelheid nectar door de haven.

De kolibrievoeder kan nu al worden opgehangen en laat de vogels genieten van de zoete smaak van uw arbeid.