E2y

Hoe maak je een koi vijver schoon te maken

Een achtertuin visvijver kan een bron van plezier op uw eigendom zijn

Een achtertuin visvijver kan een bron van plezier op uw eigendom zijn. De aanleg van de vijver kan een moeilijke taak zijn, en het houden van uw Koi vijver schoon zal ook discipline en inspanning vergen. Koi vijvers zijn populair omdat Koi zijn interessante vissen. Ze kunnen groeien groot, en ze kunnen zelfs live afgelopen 100 jaar. Aan de andere kant, zal niet het onderhoud van uw koi vijver spic en span ertoe leiden dat uw vissen om hun kleuren en patronen te verliezen, en zij zullen uiteindelijk sterven vroeg.

Hoe maak je een koi vijver schoon te maken. Een achtertuin visvijver kan een bron van plezier op uw eigendom zijn.
Hoe maak je een koi vijver schoon te maken. Een achtertuin visvijver kan een bron van plezier op uw eigendom zijn.

Zorg ervoor dat er een adequaat niveau van vegetatie in uw koi vijver. Koi houden houden om zich in het donker, en uit de buurt van potentiële roofdieren. Adequate natuurlijke vegetatie kan ook helpen geven ze beschutting tegen de hitte van de zon, en ook helpt bij een adequate circulatie van zuurstof in de vijver. Vegetatie kan ook helpen om algen bevolking op afstand, die zal helpen een evenwicht in het ecosysteem van de vijver te behouden.

Gebruik blauwe kleurstof om zich te ontdoen van algen

Gebruik blauwe kleurstof om zich te ontdoen van algen. Als uw vijver wordt overgenomen door algen, gelden een aantal blauwe kleurstof. Dit zal helpen om hun aantal naar beneden. Gebruik een hoeveelheid die geschikt is voor de afmetingen van de vijver. Meestal wordt een kleine container kleurstof voldoende voor een 2.000 tot 5.000 gallon vijver. Blauwe kleur zal algen bloot aan meer warmte, dus de oorzaak van deze te sterven. Deze zijn onschadelijk voor uw vissen, dat wel.

Zorg ervoor dat uw pomp goed werkt

Zorg ervoor dat uw pomp goed werkt, en dat het in goede conditie. Elke vijver moet een waterpomp, te helpen circuleren water. Een goed werkende pomp zal helpen filteren vuil en andere onzuiverheden uit het water. Zorg ervoor dat u een high-powered pomp gebruiken, als Koi vereist een grote hoeveelheid zuurstof om te overleven en te groeien.

Maak gebruik van gerst tarwe

Gebruik blauwe kleurstof om zich te ontdoen van algen. Zorg ervoor dat uw pomp goed werkt.
Gebruik blauwe kleurstof om zich te ontdoen van algen. Zorg ervoor dat uw pomp goed werkt.

Maak gebruik van gerst tarwe. Dit kan ook helpen bij het minimaliseren algen populatie in uw vijver. Dit zal ook helpen bij het oplossen van troebeling in het water. Kom gerust langs twee zakken in de bodem van een 5000 liter vijver. Gebruik vervolgens nog een zak voor elke 2500 liter naast.

Gebruik een net om vuil te verwijderen

Gebruik een net om vuil te verwijderen. U kunt alle vuil, zoals dode bladeren, insecten en zelfs andere vuil dat krijgt in uw koi vijver handmatig verwijderen. Koi kunnen ziek worden als ze innemen deze ongewenste materialen. Sommige Koi vijver eigenaren installeren netten boven hun vijvers om dode bladeren en ander vuil te voorkomen vallen in de vijver. Dit is ook een uitstekend afschrikmiddel tegen roofdieren die geïnteresseerd zijn in het eten van de vis (zoals zoogdieren en grote vogels) zou kunnen zijn.

Reinig uw waterval muren

Reinig uw waterval muren. Zodra je ziet algen op de muren van uw vijver, neem een papieren handdoek en wrijf het uit. Als je een waterval en je algen voortbouwende, het afsluiten van de pomp, laat het valt droog en bestrooi niet-gejodeerd zout zwaar op de algen. Dit zal de truc van het doden van de algen en het schoonmaken van uw waterval muren doen.

Het schoonmaken van uw Koi vijver zal niet eisen dat u de Koi vissen komen uit het water. Uw vijver is eigenlijk hun eigen ecosysteem, waarin de vissen leven samen met planten en andere organismen. Het schoonmaken van uw vijver zal betrekken het houden van deze in balans.