E2y

Hoe maak je een klein huisdier kiezen

Bij het kiezen van een klein huisdier, bedenkt hoeveel tijd je hebt om te besteden aan het onderhoud van uw nieuwe metgezel. Veel kleine zoogdieren zijn fysiek gemakkelijk te verzorgen, maar vergen veel aandacht en genegenheid.

Fretten zijn intelligent en ondeugend huisdieren

Fretten zijn intelligent en ondeugend huisdieren. Zelfs een volgzame fret kan een gewoonte van smoren ontwikkelen, dus je moet vroeg opleiding te beginnen. Fretten vereisen baden en klauw-trimmen om de paar weken. Een fret heeft een zware voedsel schotel en een fles water voor zijn kooi. Ze moeten droog voedsel dat rijk is aan eiwitten en weinig vezels, en eet meerdere keren per dag. Fretten leven ongeveer 7 jaar, ze kunnen goede metgezellen maken als je genoeg geduld en tijd om te investeren in hen.

Een lagere-onderhoud klein huisdier is de buitensporige rat

Hoe maak je een klein huisdier kiezen. Fretten zijn intelligent en ondeugend huisdieren.
Hoe maak je een klein huisdier kiezen. Fretten zijn intelligent en ondeugend huisdieren.

Een lagere-onderhoud klein huisdier is de buitensporige rat, die leeft ongeveer 3 jaar. Knaagdieren zijn erg sociaal en het is goed om een paar te krijgen op een moment, maar zorg ervoor dat ze hetzelfde geslacht! Ratten nodig granen en vlees eiwit, dat kan worden voorzien droogvoer of meelwormen. Binnenlandse ratten zijn meestal niet agressief, maar zorg ervoor dat u kiest voor een rat uit een gerenommeerde winkel of fokker om niet een bittere krijgen.

Cavia's

Cavia's, gerbils en hamsters zijn allemaal zachte, onderhoudsarme kleine huisdieren die ongeveer 3 jaar te leven. Gerbils en hamsters eten granen; hamsters graag ook verse groenten en fruit, terwijl gerbils zullen rozijnen en zonnebloempitten eten. Cavia eet hooi en verse groenten (maar geen ijsbergsla, rauwe bonen of rabarber). Deze huisdieren willen worden gehouden en geborsteld met een baby haarborstel; proefkonijnen nodig nail-trimmen af. Gerbils hebben sommige zandbak zand om ze te verzorgen. Als ratten, cavia's, gerbils en hamsters zijn allemaal sociale dieren en het beter doen in paren.

Konijnen zijn ook zacht en onderhoudsarm, maar ze kunnen tenminste 10 jaar te leven, dus ze zijn een serieuze inzet. Konijnen algemeen eten pellets en veel groene groenten, ze eten ook hooi. Ze vinden het leuk om te worden gehouden, maar moet niet te veel de eerste paar dagen na aankoop worden behandeld, teneinde aan te passen. Konijnen hebben veel out-of-kooi oefening; veel dierenwinkels dragen konijn leibanden, dus je kunt je konijn in de buurt wanneer u zich buiten houden.

Zelfs kleine zoogdieren moet voldoende ruimte

Zelfs kleine zoogdieren hebben veel ruimte. Voor ratten, muizen, hamsters, gerbils of, zult u minstens een 10 liter aquarium met een goed afgeschermde top nodig. Cavia's en fretten moeten ten minste twee vierkante meter van de kooi ruimte per dier. Voor elk klein zoogdier, kies dan een kooi met een stevige bodem in plaats van een draad een, om blessures te voorkomen aan de poten. Een konijn moet een kooi of hok van minimaal 1 ½ meter breed en 2 ½ meter lang, met 2 meter diep. Konijnen kunnen buiten gehouden worden, maar zorg ervoor dat hun hok is goed beschut. Kleine zoogdieren nodig beddengoed voor hun huizen, papiersnippers of papieren handdoeken werken het beste. Houtkrullen zo goed werkt, maar vermijd ceder of grenen houtkrullen vanwege de olie die ze bevatten. Beddengoed veranderd moet worden ongeveer 3 keer per week.

Een lagere-onderhoud klein huisdier is de buitensporige rat. Zelfs kleine zoogdieren moet voldoende ruimte.
Een lagere-onderhoud klein huisdier is de buitensporige rat. Zelfs kleine zoogdieren moet voldoende ruimte.

Bij het kiezen van een klein huisdier altijd zeker om te zoeken naar alert, alerte dieren met gladde vacht. Als een dier drukt ook interesse in je, dat is ook een goed teken.