E2y

Hoe maak je een kitten met vlooien te behandelen

Het hebben van een kitten rond het huis kan een wereld van vreugde zijn voor enige plezier, op voorwaarde dat de familie liefde katten doet. Niet alleen zijn ze lief en schattig, kittens zijn geweldig spel huisdieren. Gewoon je een bal van garen en begin te slepen rond door een losse string, en je kat zal gaan wilde proberen om de bal te jagen. Veel plezier, toch? Nou, ja, kan echter al het plezier komt een einde zodra uw schattige katachtige metgezel begint het aantrekken van vlooien. Oh ja, als honden, vlooien bij katten zijn vrij algemeen. Soms, het maakt niet uit welke voorzorgsmaatregelen u te vaardigen tegen vlooien, zullen ze komen scurrying aan uw huisdier en zal hun vacht teisteren, kauwen weg op het vlees van uw kitten. Dit zal ertoe leiden dat uw kitten om onophoudelijk jeuken, die zeker je niet wilt. En, in sommige gevallen kan de vlooien zelfs op te vangen om je huid, en voila, je bent nu vlo gereden. Indien deze ongelukkige geval tot leven komen, zijn er een paar stappen die u kunt doen om het kitten met vlooien te behandelen. Hier zijn een aantal van hen.

  • Kam het af. Vlooien houden geïnfecteerd oppervlakken met veel haar. Vandaar dat katten en honden zijn altijd haalbare opties voor hen. Het eerste wat u moet doen wanneer uw kitten vlooien gereden is om een geldboete pak een tand komen en start het kammen zijn jas. Deze actie zal rammelen de vlooien en kan ze zelfs los van de vacht van de kitten. U moet dit doen voor, tijdens en na de behandeling. Maak je geen zorgen, uw kitten zal je liefde voor dit als het kammen zijn jas zullen die jeukende gebieden direct krassen.
  • Het is bad tijd. Terwijl katten, in het algemeen, hoeven niet baden omdat ze dat zelf, zal een bad zeker gerechtvaardigd deze tijd als deze is de beste manier om zich te ontdoen van de vlooien. Nu zijn er veel commerciële vlooien shampoo voor katten die er zijn, maar veel mensen beweren dat het gebruik van ivoor schaal reinigingsmiddel of zeep is de meest effectieve optie. Het is bekend om vlooien afstoten en ze doden. Nou ja, kunt u proberen deze commerciële shampoos, maar, is het sterk aanbevolen om in plaats daarvan gebruik van maken. Houd in gedachten dat je moet rubberen handschoenen te dragen tijdens het bad om te voorkomen dat u het oplopen van de vlooien.

    Tijdens het bad, zorg er dan te kammen de vacht na het aanbrengen van de stofzuiger of shampoo. Zorg er ook voor dat de shampoo of schoner sets op de vacht een aantal minuten voordat het af te wassen. Dit verhoogt de werkzaamheid tegen de vlooien.

    Zodra u klaar bent met de stofzuiger of shampoo, wast u deze grondig. De dode vlooien moet direct weg te wassen. Zodra u klaar bent met het spoelen, wikkel het kitten in een schone en droge handdoek en ga verder schrobben. Zodra het kitten is helemaal droog, je kunt kammen zijn jas weer voor een goede maatregel. Op dit punt, heeft u de mogelijkheid van beregening een dunne laag van anti-vlooien poeder voor katten of niet. Het is niet nodig, maar het is toch welkom.


Hoe maak je een kitten met vlooien te behandelen. Kam het af.
Hoe maak je een kitten met vlooien te behandelen. Kam het af.

Als uw woning is voorzien van vloerbedekking en het kitten heeft tijd doorgebracht op het, het is een goed idee om dat ook te behandelen. Hetzelfde geldt met deken van uw kitten en beddengoed.