E2y

Hoe maak je een kippenhok te bouwen

Er zijn tal van redenen om kippen te verhogen in uw achtertuin

Er zijn tal van redenen om kippen te verhogen in uw achtertuin. Voordat de moderne voorsteden tijd veel mensen gefokte kippen thuis, zodat ze zou kunnen hebben verse eieren op een regelmatige basis, zet die lege erf ruimte om praktische gebruik en de controle onkruidgroei. Als u geïnteresseerd bent in het verhogen van kippen, moet u een kippenhok te bouwen naar het huis van en bevatten de kippen. Volg deze instructies en je kunt een kippenhok te bouwen.

Hoe maak je een kippenhok te bouwen. Bepaal waar u de coop te plaatsen.
Hoe maak je een kippenhok te bouwen. Bepaal waar u de coop te plaatsen.
  1. Bepaal waar u de coop te plaatsen. U moet uw tuin te inspecteren om te bepalen waar de coop past best meet vervolgens het gebied aan de grootte van uw kippenhok te bepalen. Indien mogelijk moet u kiezen voor een locatie die is uit de buurt van de voorkant van uw huis en zichtbaar hek lijnen. Tenzij u woont op een boerderij u de coop weg te houden van uw buren die misschien ongelukkig met een kippenhok in het gebied.
  2. Maak een plan. Er zijn verschillende dingen in gedachten te houden bij het ontwerpen van een kippenhok. Uw coop moet goed geventileerd, hebben toegang tot het licht en gemakkelijk schoon te maken. De coop moet ook kippen, zodat te beschermen tegen de elementen, stormen en roofdieren die de kippen een warme en veilige plek om hun eieren te leggen hebben. Probeer de deuren te plaatsen, zodat ze openen naar binnen om de kippen te houden ontsnappen wanneer u de deur opent en omvatten ramen, zodat de vogels krijgen veel blootstelling aan de natuur buiten.
  3. Bouw de frame en de vloer. Begin met het gebouw frame, terwijl rekening houdend met waar u plaats de nestkasten. U kunt ervoor kiezen om de grond te verlaten net vuil maar wees ervan bewust dat wanneer u wilt afspuiten het gebied om vuil en rotzooi te verwijderen, kunt u plassen en modder te krijgen. U kunt ervoor kiezen een betonnen vloer met stro die kunnen worden veranderd en afgespoten worden wanneer dat nodig is.
  4. Omheining in de tuin. Gebruik kippengaas en berichten of andere veilige omheiningen (maar niet prikkeldraad). Het hekwerk moet sterk genoeg zijn om kippen in en roofdieren buiten te houden van de werf.
  5. Sluit in wanden en voeg deuren en ramen. Vergeet niet om bouwmaterialen die gemakkelijk te afspuiten schoon te gebruiken. Kippen hebben de neiging om rommelig dieren en overal laat uitwerpselen dus je wilt in het gebouw te sluiten met afwasbare materialen. Als je leeft in een warm klimaat kunt u het frame van hout en de muren van het scherm materiaal. Dit maakt luchtbeweging en warmte.
  6. Installeer de nestkasten. De dozen moeten worden verhoogd ongeveer een meter van de grond.
  7. Hang feeders en water containers. Zorg ervoor dat de kippen gemakkelijk de voedsel en water te bereiken. Misschien wilt u de containers op zijn minst een paar centimeter te houden van de grond, zodat de vogels niet schoppen vuil in de containers.
  8. Introduceer uw kippen naar hun nieuwe huis. Probeer de vogels in vroeg op de dag te brengen op een warme dag, zodat ze kunnen wennen aan de nieuwe omgeving.

Het moet gemakkelijk zijn om het kippenhok je nodig hebt op te bouwen. Volg deze instructies of overwegen om een kippenhok plan van een van de vele online websites dat plan ontwerpen.